Follow us

Mamma Mia Hair | Το viral χτένισμα που πρέπει οπωσδήποτε να δοκιμάσεις στις διακοπές

Το βίντεο που έχει συγκεντρώσει πάνω από 23 εκατομμύρια προβολές.

Mamma Mia Splash News/Ideal Image

Αν υπάρχει μία ταινία διεθνώς συνυφασμένη με το ελληνικό καλοκαίρι, αυτή είναι σίγουρη το Mamma Mia. Η δημοφιλής ταινία με πρωταγωνιστές την Amanda Seyfried, την Amanda Seyfried, τον Pierce Brosnan και τον Colin Firth, όπως κάθε χρόνο τέτοια εποχή, έτσι και φέτος επανήλθε στα social media trends. Αυτή τη φορά αφορμή ήταν το ανάλαφρο χτένισμα της Sophie και της Donna.

BB Nails | Το μανικιούρ-τάση που υιοθετούν τώρα οι πιο κομψές γυναίκες

Οι ανάλαφροι κυματισμοί στα μαλλιά τους κατάφεραν να γίνουν viral στο TikTok με δεκάδες tutorials για "Mamma Mia Hair" να κατακλύζουν την πλατφόρμα. Στα πιο δημοφιλή (ένα έχει συγκεντρώσει πάνω από 23 εκατομμύρια προβολές), τα wannabe mamma mia girls χωρίζουν τα νωπά ή ακόμα και βρεγμένα από τη θάλασσα μαλλιά τους σε δύο ίσα μέρη κι έπειτα καθένα από αυτά σε άλλα δύο. Κάθε μέρος στριφογυρίζεται γύρω από τον εαυτό του κι έπειτα και τα δύο μαζί έχοντας αντίθετη φορά, προκειμένου να δημιουργηθούν rope braids. Μόλις στεγνώσουν, τα λύνουν αποκαλύπτοντας τα mamma mia beach waves τους.

Τέλος οι φιόγκοι | Αυτό είναι το αξεσουάρ μαλλιών που φοράνε τώρα όλα τα beauty girlies

Στην ουσία πρόκειται για μια νέα μέθοδος heatless curls, η οποία είναι πραγματικά πολύ εύκολη. Το συγκεκριμένο χτένισμα είναι ιδανικό τόσο για την πόλη, όσο και για το νησί, αφού μπορεί να σε πάει από την παραλία στο beach bar γρήγορα και φυσικά με στιλ.

Δες το βίντεο:

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ