Follow us

Orange blush | Το πιο hot trend μακιγιάζ του καλοκαιριού χαρίζει πολύ "δροσερό" look στο πρόσωπο

Το #orangeblush είναι το πιο δημοφιλές hashtag αυτή τη στιγμή με χιλιάδες αναζητήσεις στα social media.

Emma Stone Splash News / Ideal Image

Οι πορτοκαλί αποχρώσεις στο ρουζ δεν είναι κάτι καινούριο στο μακιγιάζ, έγιναν ωστόσο σούπερ viral φέτος χάρη στα social media και σε όλα τα it girls που δοκιμάζουν trends όπως το "sunset blush", το "sunkissed makeup", ή το "Aperol Spritz makeup" που λάνσαρε πρόσφατα η Hailey Bieber και έχει προκαλέσει φρενίτιδα στο TikTok.

Στην ουσία, το ρουζ σε πορτοκαλί ή συγγενείς αποχρώσεις (ροδακινί, βερικοκί, ανοιχτό σομόν) χαρίζει τόσο φρέσκια όψη στο πρόσωπο που το κάνει να δείχνει πολύ νεανικό και ξεκούραστο. Πρακτικά, οι αποχρώσεις του ηλιοβασιλέματος προσφέρουν ακριβώς αυτό το εφέ στην επιδερμίδα, κάνοντάς τη να δείχνει φυσικά και όμορφα ηλιοκαμένη, σαν να έχεις περάσει ολόκληρη τη μέρα στην παραλία πίνοντας... Aperol Spritz.

@jacinta_spencer This may be my favourite trend ever … 🍊🍹🏖️ @L’Oréal Paris @lorealparisuk •AD • Paradise Liner Pure Espresso Blush of Paradise 01 Life is a peach Infaillible Grip 24h eyeliner Telescopic Mascara Revitalift Clinical Pure 12% Vitamin C Lump Glotion 903 True Match Nude Plumping Tinted Serum 4-5 Medium True Match Radiant Serum Concealer 2R Color Riche Le Lip Liner 107 Siene Sunset Paradise Glow 642 Beige Eden • • #makeup #skincare #makeupartist #makeuptutorial #makeuplook #aperolspritz #peachymakeup #aperolmakeup ♬ original sound - Jacinta Spencer

Το "Sunset Makeup" είναι η hot τάση του καλοκαιριού | 5 προϊόντα για να πετύχεις εύκολα το look

Μερικά μυστικά για να πετύχεις σωστά το look:

- Πέρα από τις κατάλληλες αποχρώσεις (που όπως είπαμε πρέπει να θυμίζουν τα χρώματα του δειλινού), καλό είναι να δώσεις προσοχή και στις υφές. Επίλεξε υγρές συνθέσεις στο ρουζ και στο highlighter, που θα αφήσουν ακριβώς αυτή την ενυδατωμένη όψη που θες.

Δες εδώ τα 10 καλύτερα κρεμώδη και υγρά ρουζ που θα σε κάνουν να δείχνεις - κυριολεκτικά - 20 χρονών

- Και τα χείλη σου πρέπει να είναι στο θέμα, να δείχνουν δηλαδή "δροσερά" και glossy. Γι' αυτό, απόφυγε ματ κραγιόν και προτίμησε glosses - ή ακόμα καλύτερα balms - σε παρόμοιες ροδακινί και απαλές rosy αποχρώσεις.

- Το skincare είναι εξίσου σημαντικό, καθώς θέτει τα θεμέλια για μια ομοιόμορφη βάση στην επιδερμίδα. Ακολούθησε τη ρουτίνα που σε βολεύει πρωί και βράδυ, ώστε να είσαι σίγουρη ότι το δέρμα σου θα ακτινοβολεί.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ