Follow us

BB Nails | Το μανικιούρ-τάση που υιοθετούν τώρα οι πιο κομψές γυναίκες

Το minimal trend που χαρίζει στα νύχια ένα "καθαρό" look στα νύχια.

τάση στα νύχια Splash News/Ideal Image

Άλλη μια μέρα, άλλο ένα νέο trend που φιλοδοξεί να "φρεσκάρει" τα κλασικά nude νύχια, δίνοντάς τους ένα νέο, πιο πιασάρικο χρώμα. Επίτρεψέ μας να σου συστήσουμε τα BB nails...

Το χρώμα νυχιών που επιλέγουν οι πιο κομψές γυναίκες ανεξάρτητα από τα trends

Ακριβώς όπως ένα "no make-up make-up" look, το οποίο όλες ξέρουμε ότι πολλές φορές απαιτεί αρκετά προϊόντα, έτσι και αυτό το nail trend δημιουργεί την ψευδαίσθηση ότι τα νύχια είναι "γυμνά". Τα BB Nails ταιριάζουν τέλεια στην clean girl αισθητική που μεσουρανεί στα social media, χαρίζοντας ένα ‘your nails but better’ αποτέλεσμα στα νύχια.

Τι είναι όμως ακριβώς; Εμπνευσμένη από το φυσικό αποτέλεσμα που χαρίζει μια BB κρέμα στο πρόσωπο, η τάση καλεί για ένα απόλυτα λείο, λαμπερό nude χρώμα στα νύχια, το οποίο είναι μίνιμαλ, κομψό και φυσικά low-maintenance. Το αποτέλεσμα; Τα νύχια δείχνουν υγιή, "καθαρά" και τέλεια περιποιημένα.

Η απόχρωση του βερνικιού που θα χρησιμοποιηθεί για τα BB Nails δεν θα πρέπει να είναι ακριβώς ίδια με την επιδερμίδα, αλλά ελαφρώς πιο ανοιχτή έτσι ώστε να τη φωτίζει και να την αναδεικνύει.

Όπως μπορείς να μαντέψεις, η εν λόγω τάση ταιριάζει απόλυτα σε όλους τους τόνους επιδερμίδας, αφού είναι customizable, ενώ μπορεί να αποτελέσει τη βάση και για αμέτρητα nail art ή ακόμα και ένα γαλλικό μανικιούρ. Σε κάθε περίπτωση, σίγουρα αξίζει μια δοκιμή φέτος το καλοκαίρι.

Πεντικιούρ | Η τάση που επανέρχεται δυναμικά στο προσκήνιο

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ