Follow us

Άννα Βίσση | 3 αλλαγές στην εμφάνισή της που την έκαναν να δείχνει 20 χρόνια νεότερη

Το μακιγιάζ από τα "μαγικά χέρια" του Παντελή Τουτουντζή.

Άννα Βίσση NDP

Είναι η ιδέα μας ή η Άννα Βίσση μοιάζει να μεγαλώνει... ανάποδα; Ειδικά στις πιο πρόσφατες εμφανίσεις της μοιάζει τουλάχιστον 20 χρόνια νεότερη, κάτι για το οποίο ευθύνεται ένας συνδυασμός σωστών τεχνικών μακιγιάζ και πετυχημένων hairstyles.

Τέλος οι φιόγκοι | Αυτό είναι το αξεσουάρ μαλλιών που φοράνε τώρα όλα τα beauty girlies

Bangs

Αν και ενίοτε τη βλέπουμε με χωρίστρα στη μέση, κατά κύριο λόγο η Άννα Βίσση τα τελευταία χρόνια διανθίζει την κουπ της είτε με αφέλειες, είτε με curtain bangs. Αυτή πρόκειται για μια πραγματικά πολύ έξυπνη κίνηση, αφού εκτός από το ότι έτσι δείχνει on trend, καμουφλάρει περίτεχνα τα σημάδια γήρανσης στο μέτωπο και το "πόδι της χήνας", κρύβοντας έτσι χρόνια από την εμφάνισή της.

Juicy lips

H Άννα Βίσση φαίνεται ότι πλέον προτιμά σχεδόν αποκλειστικά glosses, που κάνουν τα χείλη της να δείχνουν πιο ζουμερά και τη συνολική της εμφάνιση πιο νεανική.

Λαμπερή βάση

Το κραγιόν δεν είναι το μόνο προϊόν που έχει αλλάξει στη ρουτίνα μακιγιάζ της. Ο Παντελής Τουτουντζής, που συχνά επιμελείται το μακιγιάζ της, "παίζει" με τις λάμψεις στο πρόσωπό της, τονίζοντας τα πιο δυνατά σημεία του. Η βάση του μακιγιάζ της σε όλες τις πιο πρόσφατες εμφανίσεις της χαρίζεται από υγιή λάμψη, αλλά και έντονο ρουζ, που κάνει την επιδερμίδα της να πιο φρέσκια και νεανική.

Η Κλέλια Ανδριολάτου με το κομψό χρώμα νυχιών που έχει αντικαταστήσει το nude

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ