Follow us

Τέλος οι φιόγκοι | Αυτό είναι το αξεσουάρ μαλλιών που φοράνε τώρα όλα τα beauty girlies

Ίσως η πιο μεγάλη τάση στα μαλλιά για το φετινό καλοκαίρι.

τάση μαλλιών 2024 Splash News/Ideal Image

Ο χειμώνας του 2023-2024 ήταν αδιαμφισβήτητα αφιερωμένος στους φιόγκους, τόσο στα ρούχα, όσο και στα μαλλιά. Αν και ο οίκος Chanel μέσω του Haute Couture SS24 show του πρότεινε hair bows και για αυτήν τη σεζόν, τα beauty girlies στο TikTok δείχνουν να έχουν αφήσει πίσω τους αυτήν την τάση και να έχουν προχωρήσει στην επόμενη. Ποια είναι αυτή; Τα flower claw clips.

Αντίο lip oils | Αυτό είναι το προϊόν χειλιών που όλα τα beauty girlies φορούν στο TikTok

@polinaduesbury Replying to @𝑷𝒉𝒆 ꨄ ♬ elio - ⭐🐌🐚💌🤎

Μέσα στις τελευταίες μέρες το TikTok έχει γεμίσει με αμέτρητα tutorials για χτενίσματα με flower claw clips, τα οποία μάλιστα τις περισσότερες φορές είναι DIY. Δεν πρόκειται για τα κλασικά hair clips σε σχήμα τροπικών συνήθως λουλουδιών που βλέπουμε κάθε καλοκαίρι στα μαγαζιά, αλλά και κλάμερ με ψεύτικα υφασμάτινα λουλούδια.

@polinaduesbury

everyone thinks these are real flowers !

♬ i love lamp - ☆

Το πιο αγαπημένο λουλούδι των beauty girlies για αυτό το DIY project φαίνεται πως είναι η ορχιδέα, ενώ υπάρχουν αρκετές κοπέλες που κολλάνε πάνω στα κλάμερ τους κι άλλα λουλούδια, όπως τριαντάφυλλα, κρίνα και μικρά ροζ ή λευκά άνθη.

Έπειτα, με αυτά πιάνουν τα μαλλιά τους είτε σε girly half up half down, είτε σε effortlesly chic french twists ή claw clip updos. Το αποτέλεσμα σε κάθε περίπτωση δείχνει πολύ κοριτσίστικο και κομψό, σαν να μάζεψαν γρήγορα τα μαλλιά τους ψηλά ενώ βρίσκονταν σε διακοπές σε κάποιον εξωτικό προορισμό και τα διακόσμησαν με ένα λουλούδι που βρήκαν στη διαδρομή από την παραλία στο beach bar.

Το χρώμα νυχιών που επιλέγουν οι πιο κομψές γυναίκες ανεξάρτητα από τα trends

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ