Follow us

Η Αμαλία Κωστοπούλου πακετάρει για mini business trip | Ποιο beauty item δεν λείπει ποτέ από το νεσεσέρ της

Το beauty item που έχει πάντοτε μαζί της, όπου κι αν πάει.

Αμαλία Κωστοπούλου

Η Αμαλία Κωστοπούλου, εκτός από πολύ ενεργή σε Instagram & TikTok, είναι και ένα serious career girl, αφού εργάζεται σε τμήμα μεγάλης πολυεθνικής στην Αμερική, έχοντας στήσει τη ζωή και καθημερινότητά της στο Λος Άντζελες. Συχνά πυκνά λοιπόν μοιράζεται πολλά GRWM videos όπου αφηγείται περιστατικά από τη ζωή της στην άλλη άκρη του Ατλαντικού, μοιράζεται τα δικά της beauty tips αλλά και organizing & life hacks ενώ μας δείχνει όλα τα stylsh outfits που προτιμά για τις επίσημες και μη εξόδους της.

Η Αμαλία Κωστοπούλου με "glazed pedi", το πιο εντυπωσιακό πεντικιούρ του καλοκαιριού

Έτσι, σε άλλο ένα πρόσφατο "επεισόδιο" από την ενδιαφέρουσα καθημερινότητά της, μοιράστηκε με τους followers της στο TikTok τι ακριβώς πακέταρε για ένα πολύ σύντομο (36 ωρών) επαγγελματικό ταξίδι. Φυσικά, δεν ξέχασε να πάρει μαζί της τα απολύτως απαραίτητα σχετικά με το skincare και το μακιγιάζ, γεμίζοντας δύο μικρά νεσεσέρ με travel sizes ώστε να μην της λείψει τίποτα.

Ανάμεσα στα αγαπημένα της προϊόντα μακιγιάζ και περιποίησης προσώπου λοιπόν, μάς έδειξε ποια beauty items κουβαλά παντού μαζί της. Μια μικρή βούρτσα και ένα κλάμερ είναι για εκείνη αναπόσπαστα κομμάτια όχι μόνο του νεσεσέρ αλλά και της καθημερινής τσάντας της, ώστε να έχει πάντοτε περιποιημένα και χτενισμένα μαλλιά.

Η Κλέλια Ανδριολάτου με "Strawberry Milk Nails", το πιο elegant mani που μπορείς να κάνεις αυτή τη στιγμή

Δες το βίντεο:

@mintystrawberryy lets pack for a 36 hour work trip! 👊👩‍💻👛#packwithme #girlsintech #worktrip ♬ original sound - Amalia🍓

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ