Follow us

Η Μαρία Σολωμού φορμάρει τα σγουρά μαλλιά της με τον πιο εύκολο τρόπο

Το εύκολο hack που θα κάνει τα σγουρά μαλλιά να δείξουν πολύ περιποιημένα.

Μαρία Σολωμού Instagram

Η Μαρία Σολωμού είναι γνωστή, μεταξύ άλλων, για τα γεμάτα όγκο, πολύ σγουρά, σχεδόν afro μαλλιά της που έχουν γίνει πλέον σήμα κατατεθέν της. Σπάνια τη βλέπουμε με διαφορετικό χτένισμα, ενώ δεν μπορούμε να θυμηθούμε ούτε μια φορά που να τα έχει κόψει πολύ κοντά ή να έχει αλλάξει το χρώμα τους, εκτός αν πρόκειται για κάποια περούκα.

Αν αναρωτιέσαι πάντως πώς καταφέρνει να στεγνώνει και να φορμάρει μόνη της όλο αυτό το μαλλί, δεν είσαι η μόνη. Μάλιστα, πρόσφατα μάς έδειξε στα stories της πώς ακριβώς το κάνει - και, spoiler alert, το καταφέρνει μια χαρά με τον πιο εύκολο τρόπο.

Η Γαία Μερκούρη προτείνει τον σύγχρονο τρόπο να φορέσεις τη γαλαζοπράσινη σκιά φέτος το καλοκαίρι

Συγκεκριμένα, δεν κάνει και πολλά πράγματα: μετά το λούσιμο, και αφού χτενίσει προσεκτικά τα μαλλιά της, τα στεγνώνει με μια φυσούνα (αφού πρώτα έχει απλώσει μια μαλακτική leave-in κρέμα, που σημειωτέον, είναι απαραίτητη για όλους τους τύπους μαλλιών, πόσω μάλλον για τα σγουρά). Το μυστικό ωστόσο είναι το πώς χρησιμοποιεί τη φυσούνα, την οποία κρατά από κάτω προς τα πάνω κάνοντας ελαφρύ μασάζ σε όλο το κεφάλι. Έτσι, πετυχαίνει δύο πράγματα: στεγνώνει τα μαλλιά της ενώ ταυτόχρονα τα φορμάρει ελαφρώς ώστε η φυσική μπούκλα να βγει πιο περιποιημένη και όχι "άναρχη" ή φριζαρισμένη.

Beauty Editor loves | Οι 5 καλύτερες κρέμες styling για σπαστά / σγουρά μαλλιά

Η Μαρία Σολωμού φορμάρει τα σγουρά μαλλιά της με τον πιο εύκολο τρόπο
μαρια σολωμου
μαρια σολωμου
μαρια σολωμου

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ