Follow us

Πώς να νιώθεις όλη μέρα σαν να βγήκες μόλις από το ντους

Τα αφρόλουτρα που πρέπει οπωσδήποτε να δοκιμάσεις.

MissBloom TEAM
αφρόλουτρο με άρωμα πούδρας Istock Photo

Ήξερες ότι η αίσθηση ενυδάτωσης που απολαμβάνεις στο ντους μπορεί να σε ακολουθεί όπου κι αν είσαι, διαρκώντας 24 ώρες; Κι όμως γίνεται, χάρη στη νέα σειρά αφρόλουτρων Dove Advanced Care.

Το "μυστικό" της βρίσκεται στην 24ωρη τεχνολογία MicroMoisture, μια πρωτοποριακή νέα τεχνολογία από το Dove, που εναποθέτει εκατομμύρια μικροσκοπικά και ισχυρά ενυδατικά σταγονίδια, τα οποία απορροφώνται βαθιά στην κεράτινη στιβάδα της επιδερμίδας, αφήνοντάς την απαλή και ενυδατωμένη για 24 ώρες.

Πώς να νιώθεις όλη μέρα σαν να βγήκες μόλις από το ντους

Ταυτόχρονα, η σύνθεση της νέας σειράς χαρίζει πλούσιο αφρό, ενώ περιέχει ενυδατικές ουσίες φυτικής προέλευσης και ήπια καθαριστικά, χωρίς θειικά SLES, καθιστώντας τα νέα αφρόλουτρα Dove απαλά για την επιδερμίδα και το μικροβίωμά της. Η φόρμουλα της νέας σειράς Dove Advanced Care είναι δερματολογικά ελεγμένη προσφέροντας μια πλούσια εμπειρία φροντίδας σε κάθε ντους.

Η νέα σειρά περιλαμβάνει τέσσερα διαφορετικά αφρόλουτρα, το Dove Αφρόλουτρο Advanced Care Deeply Nourishing με άρωμα φρεσκάδας, το Dove Αφρόλουτρο Advanced Nourishing Care με έλαιο αργκάν, το Dove Αφρόλουτρο Advanced Care Nourishing Silk με πλούσιο άρωμα και το Dove Αφρόλουτρο Advanced Care Antistress με χαμομήλι και γάλα βρώμης.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ