Follow us

Η Γαία Μερκούρη προτείνει τον σύγχρονο τρόπο να φορέσεις τη γαλαζοπράσινη σκιά φέτος το καλοκαίρι

Οι μπλε, γαλάζιες και πράσινες σκιές ματιών κολακεύουν τόσο τα γαλανά όσο και τα καστανά μάτια.

Γαία Μερκούρη Instagram

Το μακιγιάζ ματιών σε μπλε και πράσινους τόνους είναι μεγάλη τάση τους τελευταίους μήνες - και, ιδίως το καλοκαίρι, οι αναζητήσεις για μπλε σκιές (αλλά και μπλε μάσκαρα) αυξάνονται σε μεγάλο βαθμό, διαχρονικά. Μάλιστα, το συγκεκριμένο μακιγιάζ έχει τέτοια ζήτηση που σχεδόν κάνει το εξίσου δημοφιλές natural makeup look να είναι η δεύτερη επιλογή.

Στοιχηματίζουμε ότι έχεις τουλάχιστον μια παλέτα με σκιές σε πράσινες και μπλε αποχρώσεις αλλά το πιο πιθανό είναι ότι τις φοράς από σπάνια έως καθόλου. Πράγματι, αυτά τα χρώματα δεν είναι εύκολα φορέσιμα στην καθημερινότητα ενώ θέλουν και συγκεκριμένη τεχνική για να απλωθούν σωστά και να δείξουν όμορφα στο μάτι. Διαφορετικά, κινδυνεύεις να δημιουργήσεις ένα retro look που παραπέμπει στις δεκαετίες του '80 και '90, όταν τα bold eyes ήταν τεράστια τάση.

Full bangs are back | Η Γαία Μερκούρη αποδεικνύει ότι οι "γεμάτες" αφέλειες είναι cool

Η Γαία Μερκούρη πάντως προτείνει έναν μοντέρνο τρόπο για να δημιουργήσεις ένα γαλαζοπράσινο μακιγιάζ ματιών (ναι, δύο αποχρώσεις μαζί) και να δείξει το αποτέλεσμα φρέσκο και δροσερό. Ουσιαστικά, αντικαθιστά τη μαύρη γραμμή eye liner με μπλε σκούρα σκιά και περνάει ένα πράσινο μολύβι στη γραμμή των κάτω βλεφαρίδων.

Ποιο χρώμα προτιμούν 5 διάσημες Ελληνίδες για το καλοκαιρινό μανικιούρ τους; Δες τις (ιδιαίτερες) επιλογές τους

Δες το αποτέλεσμα:

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ