Follow us

Reset n’ Glow | Η πιο ανάλαφρη και δροσιστική sorbet κρέμα προσώπου που χρειάζεσαι οπωσδήποτε το καλοκαίρι

Η απολαυστική sorbet κρέμα του clinéa χαρίζει λάμψη, νεανική όψη, ελαστικότητα και ενυδάτωση στην επιδερμίδα.

clinea Courtesy of clinea

Η όμορφη επιδερμίδα που ακτινοβολεί υγεία και λάμψη είναι το ζητούμενο κάθε γυναίκας - γι' αυτό άλλωστε και πρέπει να δώσεις σημασία στην αναζήτηση εκείνης της κρέμας που θα σου χαρίσει τα επιθυμητά αποτελέσματα και θα κάνει το απόλυτο match με τη δική σου επιδερμίδα. Το ερώτημα ωστόσο είναι αν υπάρχει μια κρέμα που να προσφέρει πολλά οφέλη ταυτόχρονα, κάνοντάς σε να νιώθεις αναζωογονημένη και πλήρως ενυδατωμένη, με μια ονειρική αίσθηση στο πρόσωπο που να σε συντροφεύει όλη την ημέρα. Εμείς δοκιμάσαμε και σου προτείνουμε την κρέμα που συγκεντρώνει πολλές ιδιότητες σε ένα μόλις βαζάκι και αποτελεί βάλσαμο στις υψηλές θερμοκρασίες που επικρατούν καθημερινά πλέον.

Η sorbet κρέμα προσώπου με την πιο απολαυστική και δροσιστική υφή που έχουμε δοκιμάσει είναι η Reset n' Glow και ανήκει στο brand clinéa, το clean beauty brand φαρμακείου που καταρρίπτει τα όρια ανάμεσα σε επιστήμη και φύση και καινοτομεί δημιουργώντας πάντα κάτι νέο.

Reset n’ Glow | Η πιο ανάλαφρη και δροσιστική sorbet κρέμα προσώπου που χρειάζεσαι οπωσδήποτε το καλοκαίρι

Τι είναι αυτό που κάνει τη Reset n' Glow να ξεχωρίζει; Καταρχάς, η δροσερή σαν sorbet υφή της, που όχι μόνο "ξεδιψά" και αναζωογονεί την επιδερμίδα αλλά και την "ξεκουράζει" χαρίζοντάς της όλη την ενυδάτωση που χρειάζεται το καλοκαίρι, που ο ήλιος και οι εξαντλητικά υψηλές θερμοκρασίες αφαιρούν την απαραίτητη υγρασία και ταλαιπωρούν ιδιαίτερα το δέρμα μας. Κάτι ακόμα πιο σημαντικό είναι ότι η συγκεκριμένη κρέμα προσφέρει ταυτόχρονα ενέργεια και λάμψη, μειώνοντας τυχόν ρυτίδες και πανάδες, ενώ βελτιώνει και την ελαστικότητα, προσφέροντας νεανική όψη στην επιδερμίδα.

Πώς ακριβώς λειτουργεί; Χάρη στο Σύμπλοκο 4 Balance Boosters, στο 4% σύμπλοκο νιασιναμίδης αλλά και στα Superberries που περιέχονται στη σύνθεσή της. Αναλυτικότερα:

Το αποκλειστικό σύμπλοκο 4Β, που πρωταγωνιστεί σε όλα τα προϊόντα clinéa,
αποτελείται από βιο-ινουλίνη από μπλε αγαύη, υψηλής συγκέντρωσης σε
πρεβιοτικά, υαλουρονικό οξύ χαμηλού μοριακού βάρους και εκχύλισμα κομπούχα πλούσιο σε προβιοτικά. Το μυστικό της αποτελεσματικότητάς του βρίσκεται στην συνεργατική δράση αυτών των συστατικών που προστατεύουν τους 4 πυλώνες ισορροπίας του δέρματος, δηλαδή το μικροβίωμα, το pH, τον δερματικό φραγμό και την υγιή κυτταρική επικοινωνία. Έτσι όλα τα προϊόντα clinéa εξασφαλίζουν πρώτα απ’ όλα ένα απόλυτα υγιές δέρμα.

Όσο για το πανίσχυρο σύμπλοκο νιασιναμίδης, αυτό βοηθά στην εξισορρόπηση του ανομοιόμορφου τόνου της επιδερμίδας και βελτιώνει την ελαστικότητα με αποτέλεσμα το δέρμα σου να συντονίζεται σε ένα πιο φωτεινό και απαλλαγμένο από ρυτίδες vibe.

Επιπροσθέτως, το σύμπλοκο με acai, bearberry και cranberry, είναι γεμάτο με αντιοξειδωτικά, βιταμίνες και μέταλλα που βοηθούν στην αποκατάσταση της νεανικής όψης του δέρματος, ενώ παράλληλα το προστατεύουν από τους επιβλαβείς περιβαλλοντικούς παράγοντες.

clinea

Τα αποτελέσματα στην επιδερμίδα είναι πραγματικά εντυπωσιακά, αφού η ενυδάτωση είναι άμεση και διαρκεί έως και 48h*, οι ρυτίδες και σκούρες κηλίδες μειώνονται 80%**, η ελαστικότητα βελτιώνεται σε ένα ποσοστό 88%** ενώ η επαναφορά της λάμψης επέρχεται σε ένα εντυπωσιακό ποσοστό 92%**.

Tip: Για βέλτιστα αποτελέσματα και σούπερ δροσιστική αίσθηση, προτείνεται να τη διατηρείς στο ψυγείο. Εφάρμοζέ τη κάθε πρωί σε πρόσωπο και λαιμό μετά τον καθαρισμό και πριν το μακιγιάζ και θα δεις άμεσα αποτελέσματα!

Beauty note: Όταν σου τελειώσει, μπορείς να την ξαναγεμίσεις με ανταλλακτική κάψουλα, συμβάλλοντας έτσι κι εσύ στην προστασία του περιβάλλοντος, αφού με την ανακυκλώσιμη κάψουλα γλιτώνεις το waste που προκαλείται από την απόρριψη συσκευασιών.

*Θετικό αποτέλεσμα σε κλινική αξιολόγηση, 10 γυναίκες
**Αυτοαξιλόγηση υπό την επίβλεψη δερματολόγου, 26 γυναίκες

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ