Follow us

Αυτό είναι το πιο σέξι χρώμα μανικιούρ του καλοκαιριού που επιλέγει σταθερά η Σταματίνα Τσιμτσιλή

Αναδεικνύει το μαύρισμα και χαρίζει αβίαστη κομψότητα σε μια εμφάνιση.

Σταματίνα Τσιμτσιλή Instagram

Όσο κι αν η μόδα στο μανικιούρ του καλοκαιριού (αλλά και γενικότερα) θέλει παστέλ αποχρώσεις στα νύχια, αποθεώνοντας τα milky whites & pinks, μερικές γυναίκες θα επιμένουν σε πιο διαχρονικές επιλογές που αναδεικνύουν τη θηλυκότητα. Σε αυτή την κατηγορία ανήκει η Σταματίνα Τσιμτσιλή, που φαίνεται να προτιμά σταθερά μόνο ένα χρώμα για τα νύχια της, τόσο των άνω όσο και κάτω άκρων.

Η Μελίνα Νικολαΐδη προτείνει το "Bubble Bath Manicure", το πιο κομψό χρώμα νυχιών του καλοκαιριού

Ο λόγος για το φλογερό κόκκινο, που είναι μια all time classic απόχρωση για όλο τον χρόνο. Παρατηρώντας ωστόσο το μανικιούρ της παρουσιάστριας, διαπιστώνουμε ότι το φορά αρκετά συχνά τον τελευταίο καιρό - ενώ και για το πεντικιούρ της επιλέγει ένα πιο σκούρο κόκκινο, στα όρια του μπορντό.

Η Αμαλία Κωστοπούλου με "glazed pedi", το πιο εντυπωσιακό πεντικιούρ του καλοκαιριού

Γιατί μας αρέσει; Γιατί κάνει την επιδερμίδα να δείχνει πιο μαυρισμένη, μιας και η αντίθεση με αυτή είναι έντονη. Αν τώρα έχεις ήδη προλάβει να μαυρίσεις, το κόκκινο την αναδεικνύει με τον καλύτερο τρόπο ενώ χαρίζει μια νότα θηλυκότητας σε μια εμφάνιση. Για να μην αναφέρουμε ότι ταιριάζει με τα περισσότερα καλοκαιρινά ρούχα - σε γενικές γραμμές, είναι μια από τις πιο σέξι επιλογές μανικιούρ που υπάρχουν.

Δες το κόκκινο μανικιούρ της Σταματίνας Τσιμτσιλή:

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ