Follow us

10 διάσημες Ελληνίδες που δεν ήξερες ότι έχουν δικό τους brand καλλυντικών

Μαρία Μπεκατώρου, Μαίρη Συνατσάκη, Βάσω Λασκαράκη κ.ά

Μαρία Μπεκατώρου Instagram

Τα celebrity beauty brands δεν είναι κάτι πρωτοπωριακό στο εξωτερικό. Μεγάλα ονόματα του Hollywood, βλ. Selena Gomez, Hailey Bieber, Kim Kardashian, Kylie Jenner, Vanessa Hudgens, Rihanna, Ariana Grande, Paris Hilton κλπ, έχουν λανσάρει τα δικά τους προϊόντα μακιγιάζ και περιποίησης προσώπου και μάλιστα οι περισσότερες από αυτές έχουν γνωρίσει μεγάλη επιτυχία καταφέρνοντας να κερδίσουν μια μόνιμη θέση στο "τραπέζι της ομορφιάς". Το ήξερες ωστόσο ότι και πολλές Ελληνίδες έχουν δικά τους beauty brands; Πάμε να δούμε ποιες:

Γαρυφαλλιά Καληφώνη

Η Γαρυφαλλιά Καληφώνη λάνσαρε πρόσφατα το Sugarskin, ένα brand που θυμίζει αρκετά εκείνο της Hailey Bieber- από άποψη αισθητικής τουλάχιστον. Η γκάμα του μοιάζει αρκετά με εκείνη της Rhode και περιλαμβάνει ένα Lip Treatment με χρώμα κι ένα κρεμώδες Lip + Cheek Stick. Το όνομα του brand προκύπτει, όπως είπε η ίδια η Γαρυφαλλιά σε βίντεό της στο TikTok από το συνδυασμό της λέξης su, που σημαίνει "είμαι", και του ονόματός της ("gar").

Χριστιάνα Μπέτα

To πιο φρέσκο brand της λίστας μας είναι σίγουρα εκείνο της κόρης της Νατάσας Θεοδωρίδου. Η Χριστιάνα Μπέτα πρόκειται πολύ σύντομα να λανσάρει το Betta Beauty, το οποίο εμπνεύστηκε όταν είδα μια αεροσυνοδό σε ένα ταξίδι της, η οποία φορούσε ένα φανταστικό ρουζ, όπως είπε η ίδια σε βίντέο της. Μέχρι στιγμής όλα δείχνουν πως το brand θα κάνει ντεμπούτο με ένα highlighter, ένα blusher κι ένα gloss για τα χείλη.

Βάσω Λασκαράκη

Κι όμως, η Βάσω Λασκαράκη διατηρεί εδώ και περίπου τρία χρόνια το δικό της brand αρωμάτων, Life moments by Vaso Laskaraki. Η γκάμα των προϊόντων του περιλαμβάνει πέντε αρώματα για κάθε γούστο και κάθε στιγμή της μέρας.

Δούκισσα Νομικού

Κάτω από την ομπρέλα της εταιρείας κοσμημάτων Doukissa Nomikou Collection, η Δούκισσα Νομικού έχει λανσάρει και μερικά προϊόντα ομορφιάς, με πιο γνωστό να είναι το άρωμά της. Η συλλογή περιλαμβάνει επίσης ένα scrub, ένα γαλάκτωμα σώματος, μια κρέμα χεριών και ένα λάδι σώματος με γκλίτερ.

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

Εν μέσω καραντίνας, το 2020, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου λάνσαρε το δικό της makeup brand με το όνομα Queen Dina. Το εγχείρημά της στο χώρο της ομορφιάς δεν ήταν ωστόσο τελικά πολύ πετυχημένο και ύστερα από λίγο καιρό η εταιρεία έκλεισε.

Αννίτα Πάνια

Ίσως το πιο απροσδόκητο celebrity beauty brand της λίστας είναι αυτό της Αννίτας Πάνια. Η Annita P. είναι μια αρκετά οικονομική σειρά περιποίησης προσώπου, μαλλιών, μακιγιάζ με την υπογραφή της παρουσιάστριας, η οποία μάλιστα ολοκληρώνεται με ένα άρωμα.

Μαρία Μπεκατώρου

Από τα πιο πετυχημένα brands της λίστας είναι αυτό της Μαρίας Μπεκατώρου. Η Μ Cosmetics είναι μια πρωτοποριακή σειρά περιποίησης προσώπου, υψηλής ποιότητας και προηγμένης τεχνολογίας που στόχος της παρουσιάστριας ήταν να ταιριάζει στο dna της σύγχρονης Ελληνίδας και να καλύπτει τις ανάγκες της επιδερμίδας της. Η γκάμα της εταιρείας περιλαμβάνει αντιγηραντικούς ορούς, κρέμες προσώπου και ματιών, νερό καθαρισμού, αλλά και ένα άρωμα, με την Μαρία Μπεκατώρου να δείχνει αρκετά συχνά μέσω των social media πόσο πολύ αγαπά τα προϊόντα της.

Ανίτα Μπράντ

Η σύζυγος του φωτογράφου Χάρη Χριστόπουλου έχει κι εκείνη τη δική της εταιρεία με προϊόντα μακιγιάζ, Anita Brand. Ούσα και η ίδια makeup artist γνωρίζει πολύ καλά τις ελλείψεις της αγοράς στο κομμάτι μακιγιάζ κι έτσι πάντοτε λανσάρει πολύ πετυχημένα προϊόντα, τα οποία χαίρουν ιδιαίτερης εκτίμησης από τις beauty lovers του διαδικτύου.

Μαίρη Συνατσάκη

Τον Δεκέμβριο του 2023 η Μαίρη Συνατσάκη μαζί με την αδερφή της, Αλίκη, προχώρησαν σε ένα νέο επαγγελματικό εγχείρημα, λανσάροντας το skincare brand, Pretty Move. "Είναι κάτι που θέλαμε πολύ να δημιουργήσουμε", έχει πει η Μαίρη Συνατσάκη μιλώντας για τη vegan σειρά προϊόντων περιποίησης προσώπου και σώματος με φυσικά συστατικά.

Κόνι Μεταξά

MKM FOR ALL: Αυτό είναι το όνομα της εταιρείας καλλυντικών της Κόνι Μεταξά, η οποία έχει λανσάρει τόσο προϊόντα για τα μαλλιά, όσο και για το σώμα, αλλά και glosses για τα χείλη με πολλές "γεύσεις" (βλ. Melomakarono) να έχουν καταφέρει μάλιστα να γίνουν viral στα social.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ