Follow us

Bridal nails '24 | 5 τάσεις μανικιούρ που κάθε σύγχρονη bride to be πρέπει να δοκιμάσει για τη μεγάλη μέρα

Αν παντρεύεσαι μέσα στο καλοκαίρι ή το φθινόπωρο, οι φετινές τάσεις στο νυφικό μανικιούρ θα σε ενθουσιάσουν.

bride iStock

Οι τάσεις για το νυφικό μανικιούρ του 2024 επαναπροσδιορίζουν τα bridal nails όπως τα γνωρίζαμε μέχρι πρότινος και τα κάνουν να δείχνουν σύγχρονα και απόλυτα εναρμονισμένα με τις τάσεις του σήμερα. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι οι περισσότερες brides to be προτιμούν απλά μανικιούρ για τη μεγάλη μέρα, αποφεύγοντας τις υπερβολές ή τα πολύ κλασικά mani looks που επιλέγονταν παλαιότερα. Ακόμα όμως κι αν εν τέλει διαλέξουν κάτι κλασικό (βλ. γαλλικό μανικιούρ) το κάνουν να δείχνει πολύ μοντέρνο χάρη σε μικρές, διακριτικές πινελιές που μπορούν να αλλάξουν ολόκληρο το στιλ.

Το "Sunset Makeup" είναι η hot τάση του καλοκαιριού | 5 προϊόντα για να πετύχεις εύκολα το look

Δες παρακάτω τα 5 nail trends που λατρεύουν πλέον οι περισσότερες νύφες:

#1. Natural nude

μπεζ νύχια είναι μια από τις πιο hot τάσεις των τελευταίων μηνών και υπάρχει λόγος. Ως πιο ουδέτερη, δείχνει πολύ αριστοκρατική, ταιριάζει με όλους τους τόνους επιδερμίδας αλλά και τα ρούχα και δείχνει άψογη σε μαυρισμένο δέρμα. Μπορεί να είναι κλασική, όμως καταφέρνει να είναι και μοντέρνα με έναν ιδιαίτερο τρόπο.

Γιατί μας αρέσει με νυφικό; Γιατί μπορεί να θεωρηθεί "άχρωμη" ή βαρετή από κάποιες γυναίκες, όμως με έναν μαγικό τρόπο ταιριάζει με όλα τα στιλ νυφικών αλλά και bridal εμφανίσεων γενικότερα, χωρίς να κλέβει την παράσταση.

"Sunkissed glow" | 5 ιδέες για bronzed μακιγιάζ που κάθε μοντέρνα bride-to-be πρέπει να δει

#2. Barely there manicure

Μια εναλλακτική του "γυμνού" μανικιούρ που έχει κάνει κυριολεκτικά θραύση από πέρσι το καλοκαίρι (και συνεχίζει ακάθεκτο), το barely there mani είναι όσο διακριτικό και κομψό πρέπει. Σχεδόν χωρίς καθόλου χρώμα, αλλά με άφθονη γυαλάδα χάρη στο shimmery ή ημιδιάφανο βερνίκι που κάνει τα άκρα να λάμπουν στην κυριολεξία, συνιστά μια εξίσου σύγχρονη επιλογή που ταιριάζει στις πιο μίνιμαλ νύφες.

#3. Pearly nails

Πρόκειται για το nail trend που μοιάζει αρκετά με τα γνωστά glazed donut nails. Κάτι ανάμεσα σε chrome / metallic nails και milky whites θα λέγαμε, τα pearly whites είναι πραγματικά στολίδια για τα άκρα σου. Κι αυτό γιατί αστράφτουν σαν μαργαριτάρια στην κυριολεξία, μιας και το λαμπερό λευκό χρώμα έχει μια μεταλλική - shimmery όψη που κάνει το μανικιούρ να λάμπει.

#4. Chrome crèmes

Το chrome manicure έκανε θραύση πριν μερικές σεζόν ενώ το βλέπαμε να επικρατεί στο red carpet για αρκετούς μήνες και μπορούμε να καταλάβουμε το γιατί. Tα νύχια γυαλίζουν σαν καθρέφτες χωρίς ωστόσο να πρόκειται για glitter - που πολλές γυναίκες δεν συμπαθούν - και έχουν μια κομψότητα που τα κάνει να δείχνουν φίνα και classy. Το chrome μπορεί να γίνει σε όποια απόχρωση θες, αφού πρόκειται για τεχνική που αφήνει αυτή τη σχεδόν μεταλλική λάμψη, όμως οι νύφες προτιμούν τα εκρού και απαλά ροζ χρώματα.

#5. French mani with a twist

Αν υπάρχει μια τάση μανικιούρ που να θεωρείται σούπερ κλασική και διαχρονική, αυτή είναι ξεκάθαρα το γαλλικό. Είναι μάλιστα τόσο συνυφασμένο με νύφη, που πριν κάποιες δεκαετίες δεν νοείτο να μην υιοθετηθεί από μια bride to be. Κομψό και θηλυκό, κάνει αντίθεση με τη μαυρισμένη επιδερμίδα ενώ ταιριάζει επίσης με τα περισσότερα νυφικά, ιδίως με τα πιο κλασικά. Εν έτει 2024 ωστόσο αποκτά μια πιο σύγχρονη νότα, με τα λευκά tips να είναι εξαιρετικά λεπτά, σχεδόν αθέατα στο μάτι, ενώ προτιμάται το οβάλ ή squoval σχήμα νυχιών έναντι του πολύ δημοφιλούς τετράγωνου των 90s.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ