Follow us

Το "Sunset Makeup" είναι η hot τάση του καλοκαιριού | 5 προϊόντα για να πετύχεις εύκολα το look

5 multi-used προϊόντα για χρήση σε όλο το πρόσωπο που δεν πρέπει να λείπουν από το νεσεσέρ σου.

MAKEUP Splash News / Ideal Image

Το "Sunset makeup" είναι η πιο πρόσφατη τάση στο μακιγιάζ που έχει ξετρελάνει τις beauty addicts και είναι όσο καλοκαιρινή δηλώνει η ονομασία της. Δεν είναι περίεργο για ποιον λόγο την έχουν λατρέψει ήδη τόσες γυναίκες: αναδεικνύει τα χαρακτηριστικά με τον πιο σαγηνευτικό τρόπο ενώ σε κάνει να δείχνεις μαυρισμένη ακόμα κι αν δεν έχεις κάτσει δευτερόλεπτο στον ήλιο.

Πρόκειται για στην ουσία για ένα Bronzed / sunkissed μακιγιάζ με έντονη την παρουσία των πιο παστέλ αποχρώσεων. Πιο συγκεκριμένα, τα χρώματα που επικρατούν είναι το ροδακινί, το βερικοκί, το απαλό ροζ και το πορτοκαλί - που βασικά συνιστούν τα χρώματα που παίρνει ο ουρανός όταν δύει ο ήλιος. Πρακτικά, η ονομασία του trend το δηλώνει από μόνη της: όλοι οι τόνοι της χρωματικής παλέτας που θυμίζουν ηλιοβασίλεμα, μπορούν να φορεθούν μαζί ώστε να αποδοθεί ακριβώς αυτό το γλυκό εφέ του δειλινού. Στην πράξη, το αποτέλεσμα γλυκαίνει τα χαρακτηριστικά του προσώπου ενώ, ανάλογα την ένταση που θα δώσεις, μπορεί να δημιουργηθεί ένα sunkissed glow, σαν να έχεις μαυρίσει. Μας αρέσει γιατί δίνει μια φρεσκάδα στο πρόσωπο, κάνοντάς μας να δείχνουμε δροσερές και ξεκούραστες.

"Sunkissed glow" | 5 ιδέες για bronzed μακιγιάζ που κάθε μοντέρνα bride-to-be πρέπει να δει

Πώς θα το πετύχεις:

Το μυστικό εδώ είναι να μην φορτώσεις την επιδερμίδα σου με άπειρα προϊόντα αλλά να αρκεστείς σε μια ανάλαφρη βάση και να "παίξεις" με ένα ή δύο προϊόντα για το ρουζ και το bronzer. Ιδανικά, μπορείς να χρησιμοποιήσεις ένα multi used προϊόν που μπορεί να φορεθεί σε ολόκληρο το πρόσωπο, από τα μάτια και τα ζυγωματικά μέχρι και τα χείλη, έτσι ώστε να πετύχεις και την επιθυμητή μονοχρωμία. Εμείς συγκεντρώσαμε τα δικά μας αγαπημένα liquid blushes και bronzers που θα σε βοηθήσουν να κάνεις στο λεπτό το πιο σέξι μακιγιάζ του καλοκαιριού.

Με αυτά τα αντηλιακά προσώπου θα είναι σαν να φοράς συνεχώς highlighter

5 αγαπημένα μας πολυχρηστικά προϊόντα για το τέλειο sunset makeup look:

Dew-Kissed Liquid Blush, Terracotta tint, Dimitris Stratos beauty

Dew-Kissed Liquid Blush, Terracotta tint, Dimitris Stratos beauty

Υγρό ρουζ με βάση το νερό στην απόχρωση "Terracotta Tint." Χαρίζει στην επιδερμίδα μια γήινη καφέ απόχρωση με λαμπερό αποτέλεσμα και αποτελεί ιδανική επιλογή για εσένα που θέλεις να δώσεις ηλιοκαμμένη όψη στην επιδερμίδα σου. Η ειδική του φόρμουλα εξασφαλίζει μη λιπαρή αίσθηση και επιτρέπει βαθμιαία κάλυψη για να επιτύχεις την επιθυμητή ένταση. Το υψηλής απόδοσης pigment προσφέρει εντυπωσιακό χρώμα με μεταξένια υφή από την πρώτη εφαρμογή. Η ρευστή σύσταση εγγυάται ένα απολύτως φυσικό αποτέλεσμα με υγιή λάμψη.

Luminous Silk Cheek Tint Liquid Blush (62 Delicate Mauve), Armani

Luminous Silk Cheek Tint Liquid Blush (62 Delicate Mauve), Armani

Υγρό ρουζ που δημιουργεί ένα φινίρισμα υγιούς όψης στα μήλα. Η τεχνολογία μετασχηματισμού watercolor, εμπνευσμένη από τη σύνθεση του κραγιόν Armani, συνδυάζει έντονο χρώμα με ελαφριά αναμειξιμότητα. Μια βέλτιστη ισορροπία χρωστικών βερνικιών & χρωστικών ουσιών αναμειγνύονται σε ένα γαλάκτωμα νερού σε λάδι για να δημιουργήσουν μια ζωντανή απόδοση χρώματος. 

Dior Forever Glow Maximizer (Peachy), Dior

Dior Forever Glow Maximizer (Peachy), Dior

Υγρό highlighter που χαρίζει στην επιδερμίδα εκθαμβωτικό φως και λάμψη που διαρκούν όλη την ημέρα. Αυτό το συμπυκνωμένο φως που διαχέεται στην επιδερμίδα περιέχει εξαιρετικές περλέ χρωστικές που δημιουργούν αποτέλεσμα υγιούς λάμψης. Η εύπλαστη υφή του γίνεται αβίαστα ένα με την επιδερμίδα, εξασφαλίζοντας ανάλαφρο αποτέλεσμα μακιγιάζ. Το απλικατέρ παίρνει την ιδανική ποσότητα προϊόντος, το οποίο χρησιμοποιείται με διάφορους τρόπους, σαν highlighter, ρουζ, bronzer ή ακόμα και στα βλέφαρα. 

Liquid Blush & Bronzer (03 Sol Search), Maybelline

Liquid Blush & Bronzer (03 Sol Search), Maybelline

Αυτό των πολλαπλών χρήσεων ρουζ έχει σύνθεση που απλώνεται εύκολα και χτίζεται όμορφα ώστε το αποτέλεσμα να παραμένει αψεγάδιαστο όλη την ημέρα. Χαρίζει στα μάγουλα υγιές χρώμα, φωτίζει, έχει ευχάριστα απαλή, ελαφριά υφή και προσδίδει όψη μαυρίσματος.

Wonder Bar pH-activated πολλαπλών χρήσεων stick (2 pink), Mon Reve

Wonder Bar pH-activated πολλαπλών χρήσεων stick (2 pink), Mon Reve

Πολυχρηστικό stick που χαρίζει εξατομικευμένο χρώμα υγείας στο πρόσωπο. Ενεργοποιείται από το pH της κάθε επιδερμίδας δημιουργώντας έτσι μια ξεχωριστή ροζ απόχρωση για τον καθένα. Ιδανική για όλους τους τύπους επιδερμίδας, η μη-λιπαρή σύνθεσή του είναι εμπλουτισμένη με φυτικά ενυδατικά συστατικά, όπως Shea butter και έλαια Αμυγδάλου, Μάνγκο και Αβοκάντο, τα οποία διατηρούν την επιδερμίδα ενυδατωμένη. Πολυχρηστικό και travel-friendly, μπορείς να το χρησιμοποιήσεις στα ζυγωματικά σαν ρουζ, στα χείλη ως lip balm, αλλά και στα μάτια για φυσική ενίσχυση. Η βουτυρένια υφή του εφαρμόζεται ομοιόμορφα και αναμειγνύεται πανεύκολα προσφέροντας ένα πολύ μεγάλης διάρκειας σταθερό αποτέλεσμα, του οποίου την ένταση μπορείς να χτίσεις.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ