Follow us

Η Σία Κοσιώνη υιοθέτησε το πιο classy μανικιούρ όλων των εποχών

Όχι, δεν είναι το κλασικό γαλλικό μανικιούρ.

ΣΙΑ-ΚΟΣΙΩΝΗ

Το γαλλικό μανικιούρ δεν χρειάζεται συστάσεις. Κομψό και classy, δεν φεύγει ποτέ από τη μόδα και είμαστε βέβαιες ότι θα αποτελεί πάντα την πιο elegant και safe επιλογή για όλες τις περιστάσεις, όλο τον χρόνο. Κάθε χρονιά ωστόσο αποκτά ένα νέο, ενδιαφέρον twist, έτσι ώστε να συμβαδίζει με τις τάσεις αλλά και να μην θεωρείται μονότονο.

Τα πιο κομψά "αντιγηραντικά" κουρέματα σύμφωνα με τις Ελληνίδες celebrities

Μία από τις πιο φρέσκες εκδοχές του αυτήν την στιγμή είναι το baby french, δηλαδή το γαλλικό μανικιούρ με πολύ λεπτή άκρη, που δείχνει ακόμα πιο ντελικάτο και μίνιμαλ. Οι λάτρεις του κλασικού, αγαπημένου στιλ, επιλέγουν λευκό χρώμα για την άκρη, ενώ από την άλλη όσες έχουν όρεξη για περισσότερους πειραματισμούς τολμούν fun, έντονα χρώματα, όπως θαλασσί, κίτρινο και κόκκινο.

Ελληνίδες celebrities καλεσμένες σε γάμο | Τα "τολμηρά" χτενίσματα που συζητήθηκαν έντονα

Στην πρώτη κατηγορία ανήκει η Σία Κοσιώνη, η οποία αν και συνήθως αφήνει τα νύχια της "γυμνά", πρόσφατα επέλεξε να υιοθετήσει την τάση του baby french mani, τονίζοντας το λευκό των νυχιών της με μία λεπτή, λευκή γραμμή στην άκρη τους. Για τη βάση χρησιμοποίησε ένα ροζ γαλακτερό βερνίκι, ενώ το μανικιούρ της ολοκληρώθηκε με ένα top coat για έξτρα λάμψη και διάρκεια.

Δες το nail look της:

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ