Follow us

Αναζητάς το επόμενο καλοκαιρινό σου άρωμα; Δες 5 δροσερά eau de parfums που μόλις κυκλοφόρησαν

Φλοράλ ή φρουτώδη, αισθησιακά αλλά με μια καλοκαιρινή αύρα, οι νέες αρωματικές κυκλοφορίες θα σε ενθουσιάσουν.

Beauty Splash News/Ideal Image

Στην αναζήτηση του ιδανικού αρώματος, αυτό που πρέπει να λαμβάνουμε κάθε φορά υπόψη είναι, για αρχή, ποια εποχή διανύουμε. Το αν είναι καλοκαίρι ή χειμώνας είναι το καθοριστικό στοιχείο που θα μας οδηγήσει να καταλήξουμε στο τέλειο άρωμα για εμάς - χωρίς φυσικά να είναι τίποτα απόλυτο για την τελική επιλογή.

Summer scent | 10 κρέμες σώματος με άρωμα εσπεριδοειδών για να μυρίζεις φρεσκάδα όλη μέρα

Το καλοκαίρι πάντως είθισται να επιλέγουμε πιο ανάλαφρες και δροσερές μυρωδιές που δεν "βαραίνουν" αλλά χαρίζουν μια φρέσκια εσάνς που μας ακολουθεί ευχάριστα όλη μέρα, ακόμα κι αν έξω έχει καύσωνα. Τα αρώματα που "μυρίζουν" καλοκαίρι και διακοπές, σε κάθε περίπτωση, βρίσκονται διαχρονικά στην κορυφή των προτιμήσεών μας, αφού μας μεταφέρουν νοητά σε εξωτικούς (ή και όχι) προορισμούς, ακόμα κι αν οι διακοπές αργούν.

Το άρωμα εσπεριδοειδών είναι ό,τι πιο φρέσκο για καλοκαίρι | Δες τα 5 καλύτερα που συγκεντρώσαμε για σένα

Αν βρίσκεσαι στην αναζήτηση του τέλειου για εσένα αρώματος, προτείνουμε να ρίξεις μια ματιά στις πιο πρόσφατες κυκλοφορίες των οίκων που διαθέτουν επιλογές για όλα τα γούστα. Είτε λατρεύεις τις φλοράλ ή πιο φρουτώδεις μυρωδιές είτε προτιμάς τα πιο αισθησιακά αρώματα, που όμως κρύβουν μέσα τους μια δροσερή καλοκαιρινή αύρα, οι παρακάτω προτάσεις μας θα σε ανταμείψουν.

5 ολοκαίνουρια αρώματα, ιδανικά για καλοκαίρι:

Flower by Kenzo La Recolte Parisienne Eau de Parfum, Kenzo

Flower by Kenzo La Recolte Parisienne Eau de Parfum, Kenzo

Το FLOWER BY KENZO La Recolte Parisienne συνδυάζει την εμβληματική παπαρούνα με τα φρέσκα λουλούδια μίας παριζιάνικης καλλιέργειας. Ένας εκλεπτυσμένος συνδυασμός από τριαντάφυλλο Damascena και λευκό μόσχο, ανοίγεται σε νέες φρέσκες, αισθησιακές εκφάνσεις: η αίσθηση του φωτεινού κίτρινου μανταρινιού, η spicy συμφωνία Dahlia και η γλυκύτητα ενός Tonka Bean. Αυτό το φρέσκο λουλουδάτο άρωμα για γυναίκες είναι σαν ένα φρεσκοκομμένο μπουκέτο λουλουδιών, αποτελούμενο κατά 93% από συστατικά φυσικής προέλευσης.

Nomade Nuit d’Egypte Eau de Parfum, Chloé

Nomade Nuit d’Egypte Eau de Parfum, Chloé

Ισχυροί τόνοι μύρου εμφανίζονται αμέσως, αναμειγνύονται άψογα με τα πικάντικα αρώματα κανέλας και τζίντζερ, ακολουθούμενα από μελωμένες αποχρώσεις νέκταρ λουλουδιών και εξαιρετικά στρογγυλούς, βαλσαμικούς και κεχριμπαρένιους υποτόνους κυπρόλης και opopanax. Στην καρδιά του, η εξαιρετική συμφωνία kyphi συνδυάζεται με ένα πλούσιο absolute από άνθη πορτοκαλιάς, που προέρχεται από την καρδιά της ίδιας της Αιγύπτου. Τέλος, μια αισθησιακή πινελιά ζεστής βανίλιας ολοκληρώνει τη νότα βάσης αυτού του όμορφου αρώματος. 

Philosia, KORRES

Philosia, KORRES

Ένα εμφανώς ξυλώδες άρωμα με δροσερές νότες από εσπεριδοειδή. Η νέα δημιουργία της KORRES με ευκάλυπτο, περγαμόντο, μανταρίνι, πορτοκάλι, πατσουλί, musk και πεύκο θα ενθουσιάσει άντρες και γυναίκες.

Iconic For Women Eau De Parfum, Guess

Iconic For Women Eau De Parfum, Guess

Το GUESS ICONIC αποτυπώνει την αίσθηση της περιέργειας και την εκπληκτική ομορφιά της ανακάλυψης. Ένα ηλιακό λευκό λουλούδι αναπτύσσεται απροσδόκητα μέσα από αλμυρή, ηλιόλουστη πέτρα και άμμο, μαγευτικά και γοητευτικά με την απλότητά του. Η αλμύρα του Marine Accord καθώς και το Pink Pepper Μαδαγασκάρης έρχονται σε αντίθεση με τη λεπτή γλυκύτητα της Ίριδας και του Ylang-Ylang, όλα ζεστά ριζωμένα σε μια βάση από Musk και Κεχριμπάρι

Juliette, Juliette Has a Gun

Juliette, Juliette Has a Gun

Tο μαύρο κεράσι αναμειγνύεται με ξυλώδεις νότες, όπως ρόζ πιπέρι και κασμίρ ενώ στην καρδιά του αρώματος εμφανίζονται νότες από γιασεμί, για μια αποκαλυπτική δροσερή εσάνς.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr