Follow us

Η Τζένη Μελιτά με το "γυμνό" μανικιούρ που λατρεύουν οι πιο κομψές γυναίκες

Τα φυσικά νύχια συνεχίζουν να αποτελούν hot τάση.

Τζένη Μελιτά Instagram

Και η Τζένη Μελιτά με την τάση του "γυμνού" μανικιούρ, που βλέπουμε να "παίζει" ασταμάτητα στα social τελευταία. Το natural mani ανήκει πλέον στις κορυφαίες τάσεις νυχιών του καλοκαιριού (και όχι μόνο), με τις πιο κομψές γυναίκες του πλανήτη να "ορκίζονται" σε αυτό. Η παρουσιάστρια δεν γινόταν να μείνει εκτός, κάνοντας join στο club των Ελληνίδων celebrities που το προτιμούν συνεχώς (βλ. Ηλιάνα Παπαγεωργίου και Βίκυ Καγιά, μεταξύ άλλων).

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου με εντελώς άβαφα νύχια | Κι όμως, το αποτέλεσμα ήταν πιο chic από ποτέ

Τι είναι ακριβώς το "γυμνό μανικιούρ";

Πρόκειται για μια νέα μόδα πλέον στο μανικιούρ, που θέλει τα νύχια μας να μην έχουν καθόλου χρώμα. Συγκεκριμένα, αναφερόμαστε στην τάση που θέλει τα νύχια εντελώς άβαφα, χωρίς ούτε καν διάφανο βερνίκι, πλην όμως πολύ περιποιημένα. Ιδανικά, το μήκος τους παραμένει κοντό και αποφεύγονται τα πολύ μακριά νύχια, που είναι και πιο επιρρεπή σε σπασίματα.

Επίσης, το natural manicure εστιάζει στην περιποίηση των επωνυχίων και της περιοχής γύρω από τα νύχια που περιλαμβάνει τα πετσάκια, τις παρωνυχίδες, κλπ, έτσι ώστε τα νύχια να είναι εξαιρετικά καθαρά, σαν να μην έχουν καν πετσάκια ή παρωνυχίδες. Με αυτόν τον τρόπο και το μανικιούρ θα δείχνει πολύ κομψό, κολακεύοντας τα άκρα και δείχνοντάς τα πιο μακριά και λεπτά.

Φυσικά, πολυτελή, nude νύχια | Γιατί τόσος χαμός με το "Rich Girl manicure";

Δες το γυμνό μανικιούρ της Τζένης Μελιτά:

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr