Follow us

Αν έχεις σγουρά μαλλιά, πρέπει οπωσδήποτε να δοκιμάσεις αυτή τη νέα σειρά

Η Aveda συνεργάζεται με την ηθοποιό Antonia Gentry για το λανσάρισμα της ΝΕΑΣ σειράς προϊόντων be curly advanced™

MissBloom TEAM
Aveda

Αν έχεις σγουρά μαλλιά, τότε θα ξέρεις πολύ καλά πως η σωστή φροντίδα τους είναι το Α και το Ω για να δείχνουν όμορφα, λαμπερά και υγιή. Γι' αυτό ακριβώς το λόγο η Aveda, η 100% vegan μάρκα περιποίησης μαλλιών υψηλής απόδοσης, λάνσαρε τη νέα συλλογή προϊόντων be curly advanced™.

Η καμπάνια της σειράς be curly advanced™, η οποία τιμά την ατομικότητα και ενστερνίζεται τη φυσική ομορφιά, έχει πρωταγωνίστρια την ηθοποιός Antonia Gentry και τις πανέμορφες, φυσικές μπούκλες της.

"Δημιουργημένη από έγχρωμες γυναίκες, η σειρά be curly advanced™ δίνει τη δυνατότητα σε γυναίκες όπως η Antonia να ενστερνιστούν τη φυσική υφή των μαλλιών τους άφοβα. Η Antonia είναι ιδανική για να εμπνεύσει τους άλλους να αγαπήσουν τις μπούκλες τους", δήλωσε η Renée Gadar, Global Artistic Director, Texture, της Aveda.

Το ταξίδι της Gentry για να καταφέρει να αποδεχτεί τις φυσικές μπούκλες της είναι μια όμορφη ιστορία αυτοανακάλυψης. Όπως πολλοί άλλοι άνθρωποι, αντιμετώπισε προκλήσεις στην κατανόηση και τη φροντίδα της μοναδικής υφής των μαλλιών της. Η Gentry ανακάλυψε τη μεταμορφωτική δύναμη της φροντίδας των σγουρών μαλλιών, οδηγώντας τη στο να τιμά τις μπούκλες της και να αγαπήσει τη φυσική υφή των μαλλιών της. "Είμαι κατενθουσιασμένη που συνεργάζομαι με την Aveda ώστε να συνεχίσουμε να αναδεικνύουμε ισχυρά προϊόντα που εξυψώνουν την ομορφιά των μαλλιών με έντονη υφή".

Η Gentry με την καμπάνια #GetCurlyWithMe, θα ενθαρρύνει όλους τους ανθρώπους να μοιραστούν τις μοναδικές ιστορίες τους και να τιμήσουν την ομορφιά των μαλλιών με έντονη υφή. Με τη χαρισματικότητά της και τις ειλικρινείς προσωπικές της εμπειρίες, η Gentry θα εμπνεύσει κι άλλους ανθρώπους να ενστερνιστούν τις φυσικές μπούκλες τους με αυτοπεποίθηση και υπερηφάνεια.

Αν έχεις σγουρά μαλλιά, πρέπει οπωσδήποτε να δοκιμάσεις αυτή τη νέα σειρά

Η σειρά προϊόντων be curly advanced™ περιλαμβάνει επτά προϊόντα που έχουν σχεδιαστεί για τον καθαρισμό, την ενυδάτωση, την προετοιμασία και το styling των σγουρών μαλλιών, πολλαπλών οφελών που μπορούν να εξατομικευτούν ανάλογα με τον τύπο και την υφή των μαλλιών.

Η σειρά προϊόντων be curly advanced™ είναι διαθέσιμη στα καταστήματα λιανικής πώλησης, συνεργαζόμενα κομμωτήρια, πολυκαταστήματα και στο aveda.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr