Follow us

"Επιτέλους ένα αληθινό σώμα" | Η Λάουρα Νάργες δείχνει την κυτταρίτιδα και τις ράγαδες της κι αποθεώνεται στο Instagram

Γιατί κανένα σώμα δεν είναι απόλυτα τέλειο κι αυτό ειναι ok.

MissBloom TEAM
Λάουρα Νάργες Instagram

Η Λάουρα Νάργες έχει μιλήσει πολλές φορές ανοιχτά για τα κιλά της, ενώ δεν έχει διστάσει να απαντήσει και σε followers που έχουν αφήσει αρνητικά σχόλια για το σώμα της στο Instagram.

Self Love | 8 διάσημες Ελληνίδες δείχνουν τις ραγάδες τους στις πιο αφιλτράριστες φωτογραφίες τους

Ακομπλεξάριστη και απόλυτα αληθινή, η παρουσιάστρια ανέβασε πρόσφατα μια σειρά αφιλτράριστων φωτογραφιών της, αδιαφορώντας για τα κακεντρεχή σχόλια. Ποζάροντας χαρούμενη και γεμάτη αυτοπεποίθηση, η Λάουρα Νάργες δείχνει περήφανα στην κάμερα όλα τα σημάδια που έχει στο σώμα της -σημάδια που έχουμε όλοι μας-, πηγαίνοντας κόντρα στην τελειότητα των social media. Κυτταρίτιδα και ραγάδες βρίσκονται σε πρώτο πλάνο, υπνθυμίζοντάς μας πως το τέλειο σώμα δεν υπάρχει κι αυτό είναι απόλυτα ok.

The New Bikini Body | 7 διάσημες Ελληνίδες δείχνουν την κυτταρίτιδά τους στις πιο αφιλτράριστες φωτογραφίες τους

Φυσικά αποθεώθηκε από τους θαυμαστές της, οι οποίοι όχι μόνο δεν "ενοχλήθηκαν" από την κυτταρίτιδα και τις ραγάδες στους μηρούς και τους γλουτούς της, αλλά βρήκαν ότι της άφησαν δεκάδες θετικά σχόλια, όπως "Επιτελους ενα αληθινο σωμα χωρις φιλτρα", "Πανέμορφη, αληθινή, ακομπλεξαριστη", "Υπέροχη και αληθινή!", Πόση ομορφιά κρύβει το ακομπλεξάριστο είναι σου".

Δες τις φωτογραφίες:

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ