Follow us

Η Δούκισσα Νομικού προτείνει το τέλειο καλοκαιρινό χτένισμα για μεσαίου μήκους μαλλιά

Σούπερ καλοκαιρινή και δροσερή, η Δούκισσα Νομικού έχει το πιο κομψό hairstyle.

Δούκισσα Νομικού Instagram

Το γεγονός ότι η Δούκισσα Νομικού αποφάσισε να αποχωριστεί τα μακριά της μαλλιά, έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία πριν λίγες μέρες, με τη θεαματική αυτή αλλαγή στο μήκος ωστόσο να την ανανεώνει φουλ. Τα "αλά Ραπουνζέλ" μαλλιά της έδωσαν τη θέση τους σε ένα πολύ classy μήκος, που ξεπερνούσε για λίγο μόνο το ύψος των ώμων, μοιάζοντας πολύ με (πολύ) μακρύ καρέ.

Με πιο κοντά μαλλιά από ποτέ η Δούκισσα Νομικού | Η θεαματική αλλαγή στο κούρεμα που την έκανε να λάμπει

Σε κάθε περίπτωση, το μοντέλο και παρουσιάστρια μάς έχει δώσει άφθονο inspo για το styling των μαλλιών της από τότε, κάνοντάς μας να θέλουμε να αντιγράψουμε όλο το hair look. Το ιδανικό καλοκαιρινό χτένισμα πάντως, που ταιριάζει σε μεσαίου μήκους μαλλιά, είναι αυτό που κάνει και η ίδια καθημερινά: ανάλαφρο blow dry ή χαλαρές μπούκλες με χωρίστρα στη μέση και πλαϊνές αφέλειες ελαφρώς γυρισμένες προς τα έξω. Φυσικά, δεν λείπει και ο απαραίτητος όγκος που χαρίζει τέλεια κίνηση σε όλα τα μαλλιά.

Η Ελένη Μενεγάκη δοκίμασε το πιο μοντέρνο καλοκαιρινό χτένισμα - και έδειξε υπέροχο

Αν έχεις μαλλιά που φτάνουν λίγο κάτω από τους ώμους και μέχρι πάνω από το στήθος, είναι η ιδανική επιλογή χτενίσματος για να δώσεις μια classy νότα στο look σου.

Αυτό είναι το πιο κομψό χρώμα νυχιών αυτή τη στιγμή - 5 διάσημες Ελληνίδες που το έχουν ήδη λατρέψει

Δες το χτένισμα:

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ