Follow us

5 νέα body mists με τα οποία έχουμε πάθει εμμονή

Τα ολόφρεσκα λανσαρίσματα που θα σε κάνουν να μυρίζεις υπέροχα όλο το καλοκαίρι.

body mists Splash News/Ideal Image

Το καλοκαίρι τα body mists έχουν την τιμητική τους αφού είναι ανάλαφρα και δροσερά, άρα κι ό,τι πρέπει για όταν η ζέστη είναι ανυπόφορη. Επίσης, χάρη στο πολύ ελαφρύ τους βάρος (συνήθως έχουν πλαστικά μπουκάλια) αποτελούν την ιδανική προσθήκη στην καθημερινή τσάντα, αλλά και την τσάντα θαλάσσης. Τα πρώτα νέα λανσαρίσματα για φέτος έχουν ήδη έρθει στα χέρια μας κι αυτά είναι τα πέντε που σου προτείνουμε ανεπιφύλακτα να δοκιμάσεις, για το άρωμα, την περιποιητική τους σύνθεση και ενίοτε για τη λάμψη που χαρίζουν στην επιδερμίδα:

Director's Choice | Τα ωραιότερα νέα body mists

Mango Tango Body Mist, Seventeen Cosmetics

Mango Tango Body Mist, Seventeen Cosmetics

Το viral Mango Tango Body Mist τυλίγει σώμα και μαλλιά σε ένα αρωματικό πέπλο αναζωογονώντας τη διάθεση όλη την ημέρα. Το διακριτικό του άρωμα ανοίγει με νότες κορυφής από μαύρο πιπέρι, τζίντζερ και μανταρίνι, ενισχύεται με νότες από ρούμι και σανταλόξυλο και καταλήγει αρμονικά σε γλυκές νότες βανίλιας, musk και καραμέλας.

White Lavender Hair & Body Mist, L' Occitane

White Lavender Hair & Body Mist, L' Occitane

Αυτό το δροσιστικό mist με αιθέριο έλαιο λευκής και μπλε λεβάντας που θυμίζει φρεσκοπλυμένο λινό από την Προβηγκία, μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο στο σώμα, όσο και στα μαλλιά για ένα γαλήνιο άρωμα φρεσκάδας.

Apricot Mango Hair & Body Mist, Messinian Spa (στα φαρμακεία)

Apricot Mango Hair & Body Mist, Messinian Spa (στα φαρμακεία)

Το hair & body mist Apricot Mango διαθέτει ένα ζουμερό, εξωτικό, φρουτώδες άρωμα από μάνγκο και βερίκοκο, το οποίο ξυπνά χαρούμενες καλοκαιρινές αναμνήσεις και θετικά vibes διακοπών και ξεγνοιασιάς. Η ενυδατική σύνθεσή του με βιολογικό εκχύλισμα ελιάς, εκχύλισμα παπάγια και πανθενόλη (pro-B5) περιποιείται την επιδερμίδα και τα μαλλιά, αφήνοντάς τα υπέροχα αρωματισμένα. 

Brazilian Crush Cheirosa 59 Body & Hair Fragrance Mist, Sol Janeiro (sephora.gr)

Brazilian Crush Cheirosa 59 Body & Hair Fragrance Mist, Sol Janeiro (sephora.gr)

Με αναζωογονητικές νότες βανίλιας ορχιδέας, ζαχαρωμένης βιολέτας και απαλού σανδαλόξυλου, το πιο πρόσφατο λανσάρισμα της Sol Janeiro θα γίνει το νέο αγαπημένο σας άρωμα.

The PinkDust Glow Body Mist, Little Secrets

The PinkDust Glow Body Mist, Little Secrets

Αυτό το καλοκαιρινό και λαμπερό mist με γλυκιά καραμέλα, δροσερή βανίλια και ορχιδέα αρωματίζει ελαφριά την επιδερμίδα, ενώ την ενυδατώνει σε βάθος και την περιποιείται χαρίζοντας ροζ – ασημί και χρυσούς ιριδισμούς φυσικής προέλευσης που δίνουν την λάμψη ηλιοβασιλέματος στο δέρμα.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ