Follow us

5 κρέμες προσώπου για επιδερμίδα τόσο τέλεια που δεν θα χρειάζεσαι μακιγιάζ

Οι πιο ανάλαφρες κρέμες προσώπου για καλοκαίρι.

makeup iStock

Δεν χρειάζεται να τονίσουμε ξανά πόσο σημαντική είναι η ενυδάτωση της επιδερμίδας μας όλο τον χρόνο, καθώς ελπίζουμε ότι γνωρίζεις ήδη πως ένα λαμπερό πρόσωπο είναι αποτέλεσμα μιας σωστής skincare ρουτίνας. Αυτός ο κανόνας ισχύει ακόμα περισσότερο τώρα το καλοκαίρι, που η επιδερμίδα μας χάνει τα επίπεδα υγρασίας της λόγω της έκθεσης στον ήλιο και των υψηλών θερμοκρασιών.

Τα 5 καλύτερα σέρουμ με βιταμίνη C για θεϊκή λάμψη στην επιδερμίδα

Γι' αυτό και πρέπει να φροντίζεις για την επαρκή ενυδάτωση και θρέψη του δέρματος, πρωί και βράδυ, ώστε να αποφύγεις και την ενοχλητική αίσθηση τραβήγματος που εμφανίζεται εξαιτίας της αναπόφευκτης αφυδάτωσης. Για τους καλοκαιρινούς μήνες θα σου προτείναμε να προτιμήσεις ανάλαφρες υφές σε μορφή τζελ, κατά προτίμηση, και να αφήσεις για το χειμώνα τις πιο πλούσιες συνθέσεις που "μπουκώνουν" πιο εύκολα το δέρμα. Αν μάλιστα έχεις λιπαρή ή μικτή επιδερμίδα, οι πιο λεπτόρρευστες υφές σαν νερό είναι για σένα.

5 λεπτόρρευστα αντηλιακά προσώπου που απορροφώνται σε 1'' από την επιδερμίδα

Εμείς δοκιμάσαμε και σου προτείνουμε 5 κρέμες προσώπου που χαρίζουν άφθονη ενυδάτωση και κάνουν το δέρμα σου να λάμπει τόσο πολύ, που πραγματικά δεν θα χρειάζεσαι καν foundation. Για την ακρίβεια, θα ξεχνάς ακόμα και το μακιγιάζ σε όλο το πρόσωπο!

5 skincare tips για ονειρική επιδερμίδα που κοστίζουν 0 ευρώ

5 ενυδατικές κρέμες προσώπου για καλοκαίρι:

Protini Polypeptide Cream, Drunk Elephant

Protini Polypeptide Cream, Drunk Elephant

Πρωτοποριακή ενυδατική κρέμα με πρωτεΐνες που συνδυάζει μια συγκέντρωση πεπτιδίων και υποστηρικτικών αμινοξέων για ορατή και άμεση βελτίωση στην εμφάνιση του τόνου, της υφής και της σφριγηλότητας της επιδερμίδας.

Vinoperfect Instant Brightening Day Moisturizer, Caudalie

Vinoperfect Instant Brightening Day Moisturizer, Caudalie

H κρέμα ημέρας Vinoperfect Cream Eclat Anti -Taches προσδίδει άμεσα στο πρόσωπο πιο φωτεινό τόνο ενώ παράλληλα, η μοναδική σύνθεσή της δρά κατά των μελαχρωματικών κηλίδων. Διορθώνει τις κηλίδες και εμποδίζει την επανεμφάνισή τους, χαρίζει ομοιόμορφο τόνο και ενυδατώνει σε βάθος.  Περιέχει νιασιναμίδη, χρωστικές φυσικής προέλευσης και βινιφερίνη, ένα πατενταρισμένο συστατικό της Caudalie που προέρχεται από τον χυμό του αμπελιού και προσφέρει εξαιρετική δράση κατά των κηλίδων, ούσα 62 φορές πιο αποτελεσματική από τη βιταμίνη C.

Hyaluron Activ B3 24ωρη Κρέμα Προσώπου με Υαλουρονικό Οξύ, Avène

Hyaluron Activ B3 24ωρη Κρέμα Προσώπου με Υαλουρονικό Οξύ, Avène

Kρέμα κυτταρικής ανανέωσης που αποτελείται από υαλουρονικό οξύ και νιασιναμίδη, τα οποία διεγείρουν τα κύτταρα και παρατείνουν τη διάρκεια ζωής τους Το δέρμα ανανεώνεται: είναι πιο σφριγηλό, πιο λαμπερό και οι ρυτίδες διορθώνονται.

Greek Yoghurt Nourishing Probiotic Gel - Cream, KORRES

Greek Yoghurt Nourishing Probiotic Gel - Cream, KORRES

Δροσερή κρέμα μη λιπαρής υφής, ενισχυμένη με προβιοτικά από Ελληνικό Γιαούρτι, ένα συστατικό γνωστό από την ελληνική παράδοση για την ενυδατική του δράση. Με βελούδινη υφή που απορροφάται άμεσα, προσφέρει 48ωρη ενυδάτωση και διατηρεί το μικροβίωμα της επιδερμίδας χαρίζοντας ισορροπημένο δυνατό δέρμα, με υγιή λάμψη.

Daily Radiance Vitamin C,  Medik8

Daily Radiance Vitamin C, Medik8

Αντιοξειδωτική κρέμα με SPF30. Προσφέρει μια φωτεινότερη και πιο ομοιόμορφη επιδερμίδα, προλαμβάνοντας επιτυχώς την μελλοντική γήρανση του δέρματος και τις βλάβες που προκαλούνται από τον ήλιο. Κατάλληλη για όλους τους τύπους δέρματος, η θρεπτική κρέμα βιταμίνης C λειαίνει τις υπάρχουσες λεπτές γραμμές και τις ρυτίδες χάρη στις ιδιότητες ενίσχυσης του κολλαγόνου.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ