Follow us

Είσαι καλεσμένη σε γάμο; Ξέρουμε πού να κάνεις το πιο τέλειο μακιγιάζ και μάλιστα εντελώς δωρεάν

Τα Make Up & Go Services της KIKO MILANO θα σου λύσουν τα χέρια.

Τι να φορέσεις εάν είσαι καλεσμένη σε γάμο Splash News Ideal Images

Το καλοκαίρι είναι για μία ακόμα φορά γεμάτο με βαπτίσεις και γάμους κι αποκλείεται να μην έχεις δεχτεί έστω και μία πρόσκληση. Είτε γίνεσαι κουμπάρα, είτε νονά, είτε είσαι απλά καλεσμένη, οι προετοιμασίες σου για την τέλεια εμφάνιση βάζουμε στοίχημα ότι έχουν ξεκινήσει εβδομάδες, αν όχι μήνες τώρα. Το φόρεμα το βρήκες. Κοσμήματα; Check. Παραδόξως πέτυχε και το hair tutorial που βρήκες online. Με το μακιγιάζ τι γίνεται όμως; Αν νιώθεις πως το χέρι σου δεν "πιάνει", άφησέ το στους επαγγελματίες και πιο συγκεκριμένα στους pros της ΚΙΚΟ MILANO, του Νο1 Make Up Brand της Ιταλίας.

Άκου τι θα κάνεις: Θα πας σε ένα από τα δεκάδες καταστήματα ΚΙΚΟ MILANO στην Ελλάδα και θα απολαύσεις ένα από τα έξι Make Up & Go Services του brand. Ναι, τόσο απλά, σε μόλις 10 λεπτά και χωρίς ραντεβού. Τέλειο;

Ποιες είναι οι επιλογές σου

Είσαι καλεσμένη σε γάμο; Ξέρουμε πού να κάνεις το πιο τέλειο μακιγιάζ και μάλιστα εντελώς δωρεάν

Skincare Συμβουλές: Μέσω αυτής της υπηρεσίας, θα μπορέσεις να ανακαλύψεις την ιδανική φροντίδα για την επιδερμίδα σου με εξατομικευμένες συμβουλές για καθαρισμό, ενυδάτωση ή και αντιγήρανση. Οι εξειδικευμένοι σύμβουλοι της KIKO MILANO θα σε βοηθήσουν να βρεις τα καλύτερα προϊόντα για τις ανάγκες σου, έτσι ώστε η επιδερμίδα σου να λάμπει με αλλά και χωρίς μακιγιάζ.

KIKO

Make Up Προσώπου: Αφέσου στα χέρια των pros της KIKO MILANO για να αποκτήσεις μια αψεγάδιαστη βάση χωρίς ατέλειες και να αναδείξεις τα χαρακτηριστικά σου. Οι έμπειροι make-up artists θα σου δείξουν πώς να δημιουργήσεις το τέλειο look για κάθε περίσταση έτσι ώστε να νιώθεις όμορφη και γεμάτη αυτοπεποίθηση.

KIKO

Make Up Χειλιών: Δοκίμασε ματ και γυαλιστερά φινιρίσματα σε αποχρώσεις που θα μαγνητίσουν τα βλέμματα. Από έντονα κόκκινα μέχρι διακριτικά nude, μέσω αυτής της υπηρεσίας είναι σίγουρο ότι θα βρεις την ιδανική απόχρωση για εσένα.

KIKO

Make Up Ματιών: Απογείωσε το βλέμμα σου με νέα χρώματα, φινιρίσματα και looks. Είτε προτιμάς κάτι διακριτικό και φυσικό, είτε ένα τολμηρό smoky eye, οι ειδικοί της KIKO MILANO είναι οι πλέον κατάλληλοι για να σε καθοδηγήσουν και να σε βοηθήσουν να πετύχεις το look που ονειρεύεσαι.

KIKO

Make Up Φρυδιών: Οι ειδικοί του brand θα σε βοηθήσουν να τονίσεις τα φρύδια σου με precision pencils, gels, mascaras και highlighters έτσι ώστε να μπορείς να ολοκληρώνεις τέλεια το look σου κάθε φορά.

KIKO

Trendy Make Up: Αν έχεις όρεξη για πειραματισμούς, αφέσου στα χέρια των έμπειρων makeup artists, οι οποίοι θα ανανεώσουν πλήρως την εμφάνισή σου με τα τελευταία trends στο μακιγιάζ για πρόσωπο, μάτια και χείλη.

Η νέα υπηρεσία Make Up & Go είναι διαθέσιμη σε όλα τα φυσικά καταστήματα:

Αθήνα: The Mall of Athens, Δημ. Αγγέλου Μεταξά 41 (Γλυφάδα), River West, Notos Galleries Πειραιά, Notos Galleries Ομόνοιας, Κορυδαλλός (Ταξιαρχών 50), Νέο Ψυχικό (Λεωφόρος Κηφισίας 212), Galerie de Beauté–Athens Metro Mall, Κηφισιά (Κυριαζή 34), Galerie de Beauté – Πατησίων (28ης Οκτωβρίου), Galerie de Beauté- Χολαργός (Λ. Μεσογείων 230), Galerie de Beauté-Μενίδι (Δεκελείας 13& Οδυσσέως 20), Factory Outlet Αεροδρομίου, Galerie de Beauté- N. Ερυθραία (Λεωφ. Κηφισίας 336), Galerie de Beauté- Βριλήσσια (Λεωφ. Πεντέλης 27), Νέα Σμύρνη (2ας Μαϊου 36)

Θεσσαλονίκη: Τσιμισκή 52, Mediterranean Cosmos, Notos Galleries Τσιμισκή, One Salonica Outlet Mall

Πάτρα: Ρήγα Φεραίου & Αγίου Νικολάου γωνία

Καλαμάτα: Notos Galleries Καλαμάτα

Τρίκαλα: Ασκληπιού 35 (πεζόδρομος)

Ιωάννινα: Χαριλάου Τρικούπη 18 & Οπλαρχηγού Πουτέτση

Λάρισα: Αλ. Παναγούλη 12

Μύκονος: Ματθαίου Ανδρονίκου 36 & Νικ. Καλογερά, Ματογιάννια

Και κάπως έτσι, τόσο απλά, μπορείς να ανανεώσεις την εμφάνισή σου και να ξεχωρίσεις με το μακιγιάζ σου σε όλα τα casual αλλά και πιο dressy καλέσματα του καλοκαιριού. Τι περιμένεις; Πήγαινε σήμερα κιόλας στο κοντινότερό σου κατάστημα KIKO MILANO.

info
www.kikocosmetics.gr/storelocator

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ