Follow us

5 νέα after sun τόσο απολαυστικά, που δεν θα χορταίνεις να τα χρησιμοποιείς

Δροσιστικά, ενυδατικά, καταπραϋντικά κι άκρως εθιστικά.

after sun Istock Photo

Μετά από μια μέρα στον ήλιο (με αντηλιακό πάντα ευχόμαστε!) η επιδερμίδα διψά για ενυδάτωση. Μια απλή body lotion ή κρέμα προσώπου συχνά δεν είναι αρκετή. Γι' αυτό και από το νεσεσέρ των διακοπών σου δεν γίνεται να λείπει ένα (τουλάχιστον!) after sun, το οποίο θα καταπραΰνει, θα δροσίσει και φυσικά θα ενυδατώσει την επιδερμίδα, αφήνοντάς την απαλή και λαμπερή και χωρίς αίσθηση καύσου. Στα φρέσκα λανσαρίσματα του φετινού καλοκαιριού, βρήκαμε μερικά από τα νέα αγαπημένα μας προϊόντα, τα οποία ύστερα από δοκιμή φυσικά μπορούμε να στα προτείνουμε ανεπιφύλακτα:

Anthelios Post-Uv Exposure After Sun Lotion, La Roche-Posay (στα φαρμακεία)

Anthelios Post-Uv Exposure After Sun Lotion, La Roche-Posay (στα φαρμακεία)

Εμπλουτισμένο με πανθενόλη, γλυκερίνη και ιαματικό νερό La Roche-Posay, το νέο after sun του brand καταπραΰνει την επιδερμίδα και μειώνει την ερυθρότητα και την αίσθηση καύσου, αποκαθιστά την ξηρότητα που προκαλείται από τον ήλιο κι ενισχύει τη λειτουργία του επιδερμιδικού φραγμού.

Sunissime After Sun Sorbet, LIERAC

Sunissime After Sun Sorbet, LIERAC

Μετά την έκθεση στον ήλιο, αυτό το απολαυστικό σορμπέ για το πρόσωπο, είναι πραγματικό βάλσαμο για την επιδερμίδα. Εμπλουτισμένο με εκχυλίσματα από αμαμηλίδα και κόκκινα φύκη, προστατεύει από τη φωτογήρανση (ρυτίδες, χαλάρωση), ενώ παρατείνει και εκθειάζει το μαύρισμα της επιδερμίδας. Με 96% φυσικής προέλευσης συστατικά, η δροσερή σορμπέ υφή του αγκαλιάζει την επιδερμίδα με ένα θεσπέσιο άρωμα καρύδας, γιασεμιού και βανίλιας. 

Heliodor After Sun Dry Oil, Pharmasept (στα φαρμακεία)

Heliodor After Sun Dry Oil, Pharmasept (στα φαρμακεία)

Το After Sun Dry Oil συνδυάζει την ανάδειξη του φυσικού μαυρίσματος, με την εντατική ενυδάτωση της επιδερμίδας. Αποτελείται από έναν μοναδικό συνδυασμό φυτικών ελαίων, βιταμινών και πεπτιδίου ενίσχυσης μελανίνης, που συμβάλλει στην αποκατάσταση της επιδερμίδας από τη UV ακτινοβολία και προλαμβάνει από τη φωτογήρανση, χαρίζοντας εντατική ενυδάτωση και θρέψη στην επιδερμίδα.

Icy After Sun, Frezyderm (στα φαρμακεία)

Icy After Sun, Frezyderm (στα φαρμακεία)

Εμπλουτισμένο με Φωσφολιπίδια και Φυτικά Εκχυλίσματα, το νέο cooling after sun της Frezyderm ανακουφίζει την επιδερμίδα χαρίζοντάς της παρατεταμένη αίσθηση δροσιάς και ενυδάτωση, ενεργοποιεί άμεσα τους μηχανισμούς επαναφοράς του δέρματος και το αποκαθιστά μετά την έκθεση σε έντονη ηλιακή ακτινοβολία. Διαθέτει επίσης καινοτομία Dark CPD Block που παρεμποδίζει τον σχηματισμό ελευθέρων ριζών που συνεχίζει για ώρες μετά την ηλιοέκθεση, ακόμα και στη διάρκεια της νύχτας. Fun fact εφαρμόζεται και κρύο, με τοποθέτηση στο ψυγείο, για ακόμα μεγαλύτερη αίσθηση δροσιάς και ανακούφισης. 

Sunissime After Sun Body Cream, LIERAC (στα φαρμακεία)

Sunissime After Sun Body Cream, LIERAC (στα φαρμακεία)

Με 97% φυσικής προέλευσης συστατικά, η πλούσια σαν «κρέμα-σε-νερό» υφή αυτής της κρέμας δροσίζει αμέσως και απαλύνει την επιδερμίδα. Εμπλουτισμένη με εκχύλισμα από κόκκινα φύκη, προστατεύει από τη φωτογήρανση (ρυτίδες, χαλάρωση) και παρατείνει το μαύρισμα, ενώ χάρη στα εξαιρετικά λεπτά περλέ σωματίδια στη σύνθεσή της εκθειάζει την επιδερμίδα με ένα άγγιγμα φωτός, αφήνοντας ένα θεσπέσιο ίχνος καρύδας, γιασεμιού και βανίλιας.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ