Follow us

Ετοιμάζεσαι για τριήμερη απόδραση; Τα καλλυντικά που δεν πρέπει με τίποτα να αφήσεις εκτός νεσεσέρ

Αυτά είναι τα beauty προϊόντα που δεν πρέπει να ξεχάσεις να πάρεις μαζί σου.

bag Splash News / Ideal Image

Με το τριήμερο να βρίσκεται προ των πυλών, όλο και κάτι θα έχεις κανονίσει για μια ολιγοήμερη απόδραση εκτός πόλης. Όπου κι αν επιλέξεις να πας, είναι σημαντικό να θυμάσαι ότι το skincare και η αντηλιακή προστασία εξακολουθούν να έχουν σημασία, ακόμα και στις διακοπές. Γι' αυτό και πρέπει να φροντίσεις να έχεις μαζί σου προϊόντα που θα σου εξασφαλίσουν προστασία αλλά και ενυδάτωση, ώστε να μην έρθεις αντιμέτωπη με τις επιπτώσεις του ήλιου και της αφυδάτωσης στο δέρμα σου.

Και δεδομένου ότι μάλλον δεν θες να βαρύνεις τη βαλίτσα σου με χίλια δυο διαφορετικά μπουκαλάκια, συγκεντρώσαμε μερικά μόνο beauty items που προτείνουμε να έχεις οπωσδήποτε μαζί σου.

Σε γενικές γραμμές, τα πολυχρηστικά items είναι must, αφού συγκεντρώνουν σε ένα μόλις προϊόν πολλά διαφορετικά οφέλη και θα σε βολέψουν πολύ. Επίσης, τα travel sizes είναι πολύ βολικά, αφού είναι όσο μικρά πρέπει για να χωρούν ακόμα και στο πιο διακριτικό νεσεσέρ - και βγάζουν ποσότητα για 2-3 μέρες.

Η δική μας λίστα είναι η παρακάτω:

#1. Αντηλιακό για το πρόσωπο, το σώμα και τα μαλλιά

Τα αντηλιακά είναι τα πρώτα προϊόντα που πρέπει να θυμηθείς να πάρεις μαζί σου, και μάλιστα με υψηλό δείκτη προστασίας (30-50 SPF) και ευρέως φάσματος προστασία (UVA + UVB). Επειδή καταλαβαίνουμε βέβαια ότι δεν μπορείς να κουβαλάς εύκολα 3 διαφορετικά αντηλιακά, υπάρχει και η λύση των πολυχρηστικών αντηλιακών σπρέι που εφαρμόζονται τόσο σε μαλλιά όσο και σε σώμα και πρόσωπο.

5 αντηλιακά προσώπου υψηλής προστασίας με χρώμα, που χαρίζουν ένα bronzed εφέ στην επιδερμίδα

#2. Φουλ ενυδάτωση

Οι ενυδατικές κρέμες και οι οροί δεν πρέπει να λείπουν από το καλοκαιρινό νεσεσέρ, καθώς η επιδερμίδα χρειάζεται απαραιτήτως ενυδάτωση. Επίλεξε αυτό που σε βολεύει καλύτερα, ιδανικά σε mini size.

#3. Καθαριστικό προσώπου

Εξίσου σημαντικό το cleanser, αφού με αυτό θα απομακρύνεις ρύπους, μακιγιάζ, αλάτι / χλώριο από το πρόσωπο, έτσι ώστε η επιδερμίδα σου να είναι σούπερ καθαρή και να αποτρέψεις την εμφάνιση ακμής. Σε κάθε περίπτωση, οποιοδήποτε καθαριστικό προϊόν σε βολεύει είναι σημαντικό να το έχεις μαζί σου, ώστε να κάνεις αποτελεσματικό ντεμακιγιάζ.

Beach Ready | Όλα τα SOS tips για λεία, άψογα πόδια αυτό το καλοκαίρι

#4. Bronzer

Σε υγρή μορφή ή μορφή πούδρας, το bronzer είναι απαραίτητο για να δώσεις χρώμα στην επιδερμίδα σου (αν ακόμα δεν έχεις προλάβει να μαυρίσεις) ή να τονίσεις το ήδη μαυρισμένο σου δέρμα. Σε κάθε περίπτωση, είναι από τα πιο κολακευτικά προϊόντα μακιγιάζ για το καλοκαίρι ενώ μπορεί να αντικαταστήσει ακόμα και το ρουζ ή/και τη σκιά ματιών.

#5. Multi - used balms

Τα balms με χρώμα και πολλαπλές χρήσεις είναι ίσως μια από τις μεγαλύτερες καινοτομίες (και εφευρέσεις) της κοσμητολογίας σήμερα. Με ένα μόλις προϊόν χαρίζεις απαλό χρώμα σε μάτια, χείλη, μήλα αλλά και λάμψη στην επιδερμίδα, ενώ παράλληλα την ενυδατώνεις αφού ένα τέτοιο προϊόν είναι εμπλουτισμένο με ενυδατικά συστατικά και βιταμίνες. Επίσης, είναι σούπερ βολικό για διακοπές αφού αντικαθιστά πολλά επιμέρους προϊόντα μακιγιάζ.

Τα 5 αγαπημένα μας all over blush items για την πιο δροσερή όψη στο πρόσωπο

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ