Follow us

Αυτό είναι το πιο αισθησιακό άρωμα του φετινού καλοκαιριού - και όχι μόνο

Το αγαπημένο άρωμα της Χριστίνας Κανελλοπούλου εκπέμπει γοητεία και class.

guess

Φαντάσου μια πανέμορφη γυναίκα να μπαίνει σε έναν χώρο και η αιθέρια αύρα της να συγκεντρώνει αβίαστα όλα τα βλέμματα πάνω της. Τι άρωμα θα φορούσε μια τόσο εκλεπτυσμένη παρουσία; Σίγουρα κάτι αισθησιακό, που θα ανέδιδε δυναμισμό και γοητεία και θα έμενε ανεξίτηλο στο νου. Ακριβώς αυτά τα στοιχεία, και πολλά περισσότερα, κρύβει το νέο άρωμα του οίκου GUESS, GUESS ICONIC, που είναι και το αγαπημένο της Χριστίνας Κανελλοπούλου.

Αυτό είναι το πιο αισθησιακό άρωμα του φετινού καλοκαιριού - και όχι μόνο

Το όμορφο μοντέλο ενσαρκώνει όλες τις αξίες που πρεσβεύει και το άρωμα, αποτυπώνοντας όλες τις πτυχές μιας δυναμικής θηλυκής ύπαρξης: μια γυναίκα που χαίρεται να ζει τη ζωή, είναι γεμάτη αυτοπεποίθηση, ενέργεια και αισιοδοξία ενώ νιώθει (και είναι) σέξι και αισθησιακή εκπέμποντας class και φινέτσα.

guess

Το GUESS ICONIC Woman αποπνέει όλα τα παραπάνω με την πρώτη επαφή με την επιδερμίδα, ενώ αφήνει μια δροσερή εσάνς να πλανάται στον αέρα. Το ιδανικό άρωμα για καλοκαίρι - αλλά όχι μόνο για καλοκαίρι. Η Χριστίνα Κανελλοπούλου φαίνεται να απολαμβάνει τη μυρωδιά του κάθε λεπτό της ημέρας, από τις στιγμές χαλάρωσης στο σαλόνι της μέχρι την ώρα που θα ετοιμαστεί μπροστά στο μπουντουάρ της. Σκοπός ενός αρώματος άλλωστε είναι να μας συνοδεύει στις πιο αξιομνημόνευτες στιγμές μας, αλλά και στην καθημερινότητά μας.

guess

Η σύνθεση του αρώματος


Το GUESS ICONIC Eau de Parfum είναι ένα άρωμα που "κλείνει" στο μπουκάλι του αντιθετικές, εκ πρώτης όψεως, νότες που όμως "δένουν" τόσο καλά μεταξύ τους: το Μαύρο Πιπέρι, το Lilybelle και το Μανταρίνι αναμειγνύονται με καλόγουστα λουλούδια από Άνθη Πορτοκαλιάς, Ylang-Ylang και Γεράνι, καθώς και νότες από Περγαμόντο Καλαβρίας και Θαλασσινής Συμφωνίας ενώ το Κεχριμπάρι, τα Βρύα, το Globalide, το Musk και το Ambrox συνθέτουν τις νότες βάσης, που είναι και αυτές που διατηρούνται στην επιδερμίδα.

guess

Όσο για το μπουκάλι, αυτό είναι όσο πολυτελές και μοναδικό θα θέλαμε, ένα πραγματικό στολίδι για το μπουντουάρ μας. Συντίθεται από λεπτές, απαλές λεπτομέρειες από δέρμα σε συνδυασμό με τις καμπύλες του υφαντού σχοινιού και τις χρυσές πινελιές ενώ το γούρι Iconic G είναι τοποθετημένο στο μπροστινό μέρος του.

guess
guess

Φωτογραφίες: Βασίλης Μαντάς
Βίντεο: Creative Media Box

Location: COCO-MAT Hotel Nafsika

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr