Follow us

Summer Hairstyles | Το viral styling tool που θα σε βγάλει ασπροπρόσωπη σε κάθε καλοκαιρινή περίσταση

Το μυστικό των it girls για ολόισια hair looks, κομψά half up half downs και blowouts σαν του κομμωτηρίου.

shark re

Το καλοκαίρι είναι γεμάτο με κοινωνικές υποχρεώσεις -γάμους, βαπτίσεις, pool parties, sightseeing dates κλπ- που καλούν για εντυπωσιακές και διαφορετικές μεταξύ τους εμφανίσεις. Outfit repeaters -με λίγο διαφορετικό styling- μπορεί και να δεχτούμε να είμαστε, hairstyle repeaters ποτέ! Κι ενώ πιστεύαμε πως θα πρέπει να βάλουμε σε speed dial την κομμώτριά μας, το απόλυτο it girl, η Βάλια Χατζηθεοδώρου, μάς αποκάλυψε πως το μόνο που χρειαζόμαστε είναι το multistyler με το οποίο έχει γίνει χαμός στα social media. Ο λόγος φυσικά για το πρωτοποριακό -και super viral- Flexstyle της Shark.

Summer Hairstyles | Το viral styling tool που θα σε βγάλει ασπροπρόσωπη σε κάθε καλοκαιρινή περίσταση

Σίγουρα το έχεις ακούσει ή το έχεις πετύχει στην for you σου στο TikTok ή στο feed σου στο Instagram. Ξέρεις όμως τι είναι; Πρόκειται για ένα μοναδικό εργαλείο styling, το οποίο μετατρέπεται εύκολα από πιστολάκι σε styler μαλλιών με ένα μόνο κουμπί, καθώς το πάνω μέρος της συσκευής περιστρέφεται 180°, έτσι ώστε να κάνει τη ζωή σου πιο εύκολη και ξεκούραστη.

shark re

Το πολυτελές μαύρο βαλιτσάκι στο οποίο έρχεται, περιέχει επίσης 5 διαφορετικά αξεσουάρ (αξεσουάρ auto-wrap, οβάλ βούρτσα, πλατιά βούρτσα, ακροφύσιο σεσουάρ, φυσούνα) για τη δημιουργία αμέτρητων χτενισμάτων, από εντυπωσιακές μπούκλες, και ανάλαφρα σπαστά μαλλιά, μέχρι απόλυτα ίσια και λεία ή ακόμα και looks με πλούσιο όγκο. Κοινός τους παρανομαστής; Το salon-like αποτέλεσμα.

shark re

"Αν είχα να επιλέξω ένα αξεσουάρ του FlexStyle νομίζω πως θα επέλεγα το auto-wrap, γιατί χρησιμοποιεί την ισχύ του αέρα για να τυλίξει αυτόματα τα μαλλιά γύρω από τον κύλινδρο χαρίζοντάς μου έτσι τις πιο όμορφες ανάλαφρες μπούκλες", λέει η Βάλια.

shark re

Ένα ακόμα χαρακτηριστικό του, το οποίο η ίδια ξεχωρίζει είναι το γεγονός ότι σέβεται την τρίχα. Το FlexStyle επιτυγχάνει γρήγορους χρόνους στεγνώματος διατηρώντας χαμηλή θερμοκρασία, η οποία μετράται 1.000 φορές το δευτερόλεπτο για να εξασφαλίσει ομοιόμορφη κατανομή της θερμότητας. Αυτός ο συνδυασμός πιο γρήγορου στεγνώματος και χαμηλής θερμοκρασίας οδηγεί σε ελάχιστη έκθεση στη θερμότητα και άρα λιγότερη φθορά και σπάσιμο της τρίχας. Για την ακρίβεια, έχει 3 ρυθμίσεις ροή αέρα και θερμοκρασίας για να επιλέξεις αυτή που ταιριάζει στον τύπο των μαλλιών σου, ενώ διαθέτει και επιλογή κρύου αέρα, με στόχο την σταθεροποίηση του styling που έχεις αποφασίσει να δημιουργήσεις.

shark

Ένα ακόμα εργαλείο της Shark που αξίζει να δοκιμάσεις είναι το SpeedStyler, το πρωτοποριακό σεσουάρ για γρήγορο στέγνωμα και εύκολο styling χωρίς φριζάρισμα. Στη συσκευασία του θα βρεις 5 αξεσουάρ (εξάρτημα κατά του φριζαρίσματος rapidgloss, ακροφύσιο σεσουάρ, φυσούνα, στρογγυλή βούρτσα και βούρτσα styling) για να πετύχεις όλα τα hairstyles που ονειρεύεσαι, πάντα χωρίς να ταλαιπωρείς τα μαλλιά σου.

shark

"Εξίσου αγαπημένο μου είναι και το SmoothStyle της Shark", αποκαλύπτει η Βάλια. Πρόκειται για μια πανεύκολη στη χρήση Ηλεκτρική Βούρτσα με αέρα και κεραμικές πλάκες, η οποία στεγνώνει και διαμορφώνει τόσο τα βρεγμένα, όσο και τα στεγνά μαλλιά χωρίς να φθείρει την τρίχα από την θερμότητα. Είναι ιδανική για όλους τους τύπους μαλλιών, είτε είναι φυσικά ίσια είτε κυματιστά, κι ενδείκνυται για τέλειο styling την ημέρα μετά το λούσιμο.

shark re

Αλήθεια, εσύ ποιο ποιο χτένισμα θα δημιουργήσεις πρώτα με τα καινοτόμα εργαλεία της Shark;

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ