Follow us

Η Μελίνα Νικολαΐδη προτείνει το "Bubble Bath Manicure", το πιο κομψό χρώμα νυχιών του καλοκαιριού

Το μανικιούρ που χαρίζει ένα clean αποτέλεσμα στα νύχια.

MissBloom TEAM
Μελίνα Νικολαΐδη NDP

Η Μελίνα Νικολαΐδη δοκίμασε το Bubble Bath Manicure, την τάση νυχιών που έχει ενθουσιάσει τελευταία τις πιο κομψές και stylish γυναίκες του πλανήτη. Ένα κομψό μανικιούρ που μπορείς να κάνεις ολόκληρο τον χρόνο, όμως δείχνει άψογο σε μαυρισμένη επιδερμίδα το καλοκαίρι.

Η Αμαλία Κωστοπούλου με "glazed pedi", το πιο εντυπωσιακό πεντικιούρ του καλοκαιριού

Η Μελίνα Νικολαΐδη μας έχει συνηθίσει σε παστέλ αποχρώσεις αλλά και french mani στα νύχια της, οπότε η συγκεκριμένη επιλογή δεν αποτέλεσε μεγάλη έκπληξη. Επιβεβαίωσε όμως το πόσο classy δείχνει σε όλα τα σχήματα και μήκη νυχιών, που είναι και το πλεονέκτημα της συγκεκριμένης τάσης.

Blueberry milk nails | Η Κατερίνα Καινούργιου με το πιο ιδιαίτερο μανικιούρ του φετινού καλοκαιριού

Τα Bubble Bath nails είναι στην ουσία ένας συνδυασμός ροζ και μπεζ τόνων που καλύπτουν ελαφρά τη βάση του νυχιού, χαρίζοντας ένα πολύ διακριτικό αποτέλεσμα χρώματος. Είναι ιδανικό επομένως για όσες γυναίκες θέλουν μεν τα νύχια τους να δείχνουν βαμμένα και περιποιημένα αλλά με ένα πιο φυσικό εφέ. Ταυτόχρονα, πολλοί nail artists χρησιμοποιούν αυτή την απόχρωση και ως βάση για να κάνουν nail art.

Η Μελίνα Νικολαΐδη με το μανικιούρ που θα επέλεγε και μια κομψή Γαλλίδα

Το bubble bath mani όμως δεν είναι εντελώς διάφανο αλλά ισορροπεί μεταξύ ενός semi transparent ροζ και μιας γαλακτερής μπεζ απόχρωσης, πράγμα που σημαίνει ότι σχεδόν παίρνει το χρώμα του νυχιού για να μην ξεχωρίζει ιδιαίτερα από το δέρμα. Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να ελέγξεις το πόσο έντονο ή όχι θα βγει ανάλογα με το πόσα περάσματα / coats θα κάνεις στο νύχι.

Δες το μανικιούρ της Μελίνας:

Η Μελίνα Νικολαΐδη προτείνει το "Bubble Bath Manicure", το πιο κομψό χρώμα νυχιών του καλοκαιριού
μελίνα Νικολαΐδη

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ