Follow us

Καλεσμένη σε γάμο | 5 τάσεις μακιγιάζ που θα σε κάνουν να ξεχωρίσεις για όλους τους σωστούς λόγους

Οι τάσεις που έχουν κατακλύσει τα social media κι αξίζει να δοκιμάσεις.

καλεσμένη σε γάμο Splash News/Ideal Image

Το καλοκαίρι είναι -για τα καλά- εδώ και αυτό σημαίνει ότι τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να πειραματιστείς με το μακιγιάζ σου δοκιμάζοντας νέες τεχνικές και πιο φωτεινά χρώματα. Οι επίσημες εκδηλώσεις της σεζόν, βλ. γάμους, πάρτι και βαπτίσεις, αποτελούν την ιδανική αφορμή για να βγεις από "τη ζώνη ασφαλείας σου" και να δοκιμάσεις νέα στιλ μακιγιάζ. Ακολουθούν οι 5 τάσεις μακιγιάζ για το καλοκαίρι 2024 που αξίζει να υιοθετήσεις για να ξεχωρίσεις σε όλα τα επερχόμενα events:

Sunkissed Blush

Η τάση του sunkissed blush ή αλλιώς sunset blush καλεί για εφαρμογή υγρού ή κρεμώδους ρουζ σε μήλα και ζυγωματικά στις αποχρώσεις της παλέτας του ηλιοβασιλέματος, βλ. ροδακινί, βερικοκί, απαλό ροζ και πορτοκαλί.

Το αποτέλεσμα γλυκαίνει τα χαρακτηριστικά του προσώπου ενώ, ανάλογα την ένταση που θα δώσεις, μπορεί να δημιουργηθεί ένα sunkissed glow, δηλαδή ένα εφέ μαυρισμένης επιδερμίδας.

Τα πιο μοντέρνα κουρέματα που μπορείς να υιοθετήσεις σήμερα

Satin Skin

Μία εξίσου μεγάλη τάση για φέτος είναι το satin skin, δηλαδή η διακριτικά λαμπερή, αλαβάστρινη επιδερμίδα. Για να πετύχεις αυτό το "your skin but way better" look θα πρέπει να αναμείξεις το foundation σου με ένα υγρό highlighter κι έπειτα να εφαρμόσεις ένα υγρό ρουζ ψηλά στα μήλα χρησιμοποιώντας τα ακροδάχτυλά σου. Στόχος εδώ είναι να πετύχεις ένα φυσικά λαμπερό αποτέλεσμα κι όχι ένα υπερβολικά glossy, wet look, όπως πρόσταζε το glass skin των περασμένων σεζόν.

Sunset Eyes


Οι αποχρώσεις του ηλιοβασιλέματος -σκέψου μπρονζέ, πορτοκαλί, ροζ, κόκκινο- θα είναι οι μεγάλοι πρωταγωνιστές στο μακιγιάζ ματιών το φετινό καλοκαίρι. Πρόκειται για αποχρώσεις που αναδεικνύουν το μαύρισμα και δημιουργούν ένα ρομαντικό και ταυτόχρονα αισθησιακό αποτέλεσμα, πράγμα που τις κάνει μια εξαιρετική επιλογή για τις πιο επίσημες εμφανίσεις σου.

Το eye look σου μπορεί να είναι όσο ιδιαίτερο θέλεις να είναι, αλλά η δική μας συμβουλή είναι να εμμείνεις στην κλασική αξία των soft smokey eyes.

Monochromatic

Τα φυσικά, μονοχρωματικά makeup looks είναι η τάση που έχει ενθουσιάσει περισσότερο τα it girls φέτος το καλοκαίρι, αφού χαρίζει φρεσκάδα στο πρόσωπο.

Για να υιοθετήσεις το trend θα πρέπει να χρησιμοποιήσεις το ίδιο χρώμα σε βλέφαρα, ζυγωματικά και χείλη με τους κορυφαίους makeup artists να προτείνουν αποχρώσεις του ροδακινί και του ροζ για φέτος το καλοκαίρι.

Heavy Eyeliner

Αν το τόσο φυσικό μακιγιάζ δεν είναι του στιλ σου και προτιμάς κάτι πιο "βαρύ", τότε η τάση του έντονου eyeliner είναι για εσένα.

Το all over eyeliner, δηλαδή η εφαρμογή μαύρου μολυβιού γύρω από τα μάτια, αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες τάσεις για φέτος, με το μαύρο να πρωταγωνιστεί στο μακιγιάζ των μοντέλων σε πολλά shows, συμπεριλαμβανομένων εκείνων των οίκων των οίκων Jason Wu, Altuzarra, Helmut Lang, Tom Ford, Versace, Frolov, Yuhan Wang και Huishan Zhang. Για να φέρεις την ισορροπία στο look σου ολοκλήρωσε το μακιγιάζ σου με φυσική επιδερμίδα και nude χείλη.

Θα γίνεις κουμπάρα; Δες τι χτενίσματα έκαναν οι πιο κομψές Ελληνίδες celebrities και πάρε ιδέες

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ