Follow us

Με πιο κοντά μαλλιά από ποτέ η Δούκισσα Νομικού | Η θεαματική αλλαγή στο κούρεμα που την έκανε να λάμπει

Το ολοκαίνουριο κούρεμα που δεν περιμέναμε ποτέ από την παρουσιάστρια.

δουκισσα νομικου

Τη Δούκισσα Νομικού τη γνωρίζουμε από πάντα με πολύ μακριά μαλλιά: από την πρώτη μέρα που συστήθηκε στο κοινό μέσα από τα καλλιστεία του ΑΝΤ1, διακρινόταν για τα πολύ μακριά, πυκνά μαλλιά της. Μάλιστα, τα τελευταία χρόνια, και μετά τις δύο εγκυμοσύνες της, διατηρούσε ιδιαίτερα μακρύ το μήκος τους, αρνούμενη να τα κόψει, με αποτέλεσμα συχνά να φτάνουν μέχρι πολύ χαμηλά στη μέση της.

Η Κατερίνα Καινούργιου με το πιο κατάλληλο χτένισμα για τον καύσωνα

Γι' αυτό και προκάλεσε τεράστια έκπληξη το γεγονός ότι έκοψε τα μαλλιά της, και μάλιστα πιο κοντά από ποτέ. Στο βίντεο που δημοσίευσε πριν μόλις λίγα λεπτά, βλέπουμε το εντυπωσιακό "πριν" και "μετά", αφού αποχωρίστηκε τα ... αλά Ραπουνζέλ μαλλιά, για να περάσει σε ένα πολύ μοντέρνο μακρύ καρέ με πλαϊνές αφέλειες.

Με πιο κοντά μαλλιά από ποτέ η Jennifer Aniston | Το νέο της κούρεμα είναι top για καλοκαίρι

Πράγματι, πρόκειται για ένα τολμηρό για την ίδια κούρεμα, αφού δεν μπορούμε να τη θυμηθούμε ούτε μια φορά με τόσο κοντά μαλλιά. Φυσικά, τα σχόλια στο βίντεο "πήραν φωτιά", με τους θαυμαστές της να τη συγχαίρουν για την τόσο stylish επιλογή της. Όντως, το μακρύ καρέ με curtain bangs και χωρίστρα στη μέση ανήκει στις top τάσεις στα κουρέματα διαχρονικά, ενώ και το ανάλαφρο blow - dry χτένισμα ανέδειξε ακόμα περισσότερο το lob cut.

Δες τα νέα μαλλιά της Δούκισσας Νομικού:

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ