Follow us

Η ολοκληρωμένη αντηλιακή σειρά προσώπου και σώματος που αξίζει μια θέση στο καλοκαιρινό νεσεσέρ σου

Η Mastic Spa παρουσιάζει τα αντηλιακά Mastic Sun, που συνδυάζουν τη σύγχρονη τεχνολογία προστασίας από τον ήλιο με παραδοσιακές φυσικές συνταγές.

MissBloom TEAM
skin iStock

Τα αντηλιακά προσώπου και σώματος πρέπει να μπαίνουν πρώτα απ' όλα στο καλοκαιρινό μας νεσεσέρ - και γι' αυτό δεν τίθεται καμία αμφιβολία. Ο ήλιος έχει δείξει τις χειρότερες διαθέσεις του τα τελευταία χρόνια και η προστασία μας από αυτόν πρέπει να είναι κύριο μέλημά μας. Αν αναζητάς ένα αντηλιακό που να είναι αποτελεσματικό αλλά και να σέβεται τον άνθρωπο και το περιβάλλον, τα παρακάτω σε ενδιαφέρουν.

Η αγαπημένη εταιρεία φυσικών προϊόντων με μαστίχα Χίου, Mastic Spa, παρουσιάζει την ολοκληρωμένη σειρά για αντηλιακή προστασία και φροντίδα, Mastic Sun, που συνδυάζει τη σύγχρονη τεχνολογία προστασίας από τον ήλιο με παραδοσιακές φυσικές συνταγές.

Η σειρά Mastic Sun προσφέρει ύψιστη προστασία από τον ήλιο αλλά και φροντίδα για την επιδερμίδα και τον πλανήτη. Με βάση τη μαστίχα Χίου, το μάνγκο, το ροδάκινο, το σταφύλι σε συνδυασμό με μη τοξικά χημικά, κάθε προϊόν της σειράς έχει σχεδιαστεί και προσαρμοστεί για κάθε ανάγκη.

Η ολοκληρωμένη αντηλιακή σειρά προσώπου και σώματος που αξίζει μια θέση στο καλοκαιρινό νεσεσέρ σου

Έτσι, στη σειρά θα βρεις ισχυρά αντηλιακά (SPF 50+ και SPF 30) με λοσιόν που παρέχουν ενυδάτωση και σύσφιξη, ενώ προστατεύουν από τις επιβλαβείς ακτινοβολίες αλλά και εξειδικευμένες αντηλιακές κρέμες προσώπου Antispot SPF 50+, Super Defence SPF 50+ και BB Cream SPF 30 για την αντιμετώπιση των κηλίδων, πανάδων και των σημαδιών γήρανσης.

Επιπλέον, αναζωογονητικά mists και καταπραϋντικές λοσιόν (Hydra Face & Body Mist και After Sun Lotion), για ενυδάτωση και θρέψη της επιδερμίδας μετά την έκθεση στον ήλιο αλλά και πολυτελή λάδια μαυρίσματος (Tanning Bronzer Oil και Shimmering Bronzer Oil) για πλούσιο μαύρισμα και ταυτόχρονη προστασία.

mastic spa

Τέλος, με το Hair Serum SPF 10 θα διασφαλίσεις ότι τα μαλλιά σου παραμένουν προστατευμένα και υγιή, ενάντια στις επιδράσεις του ήλιου και της θάλασσας.

Ανακάλυψε περισσότερα για τη σειρά Mastic Sun στο e-shop των Mastic Spa καθώς και σε επιλεγμένα καταστήματα.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ