Follow us

Τα αντηλιακά προσώπου και σώματος που αξίζει να γνωρίσεις

Η Juliette Armand παρουσίασε την απολαυστική σειρά αντηλιακών "Sunfilm".

MissBloom TEAM
JULIETTE

Τη Δευτέρα 3 Iουνίου η εταιρία Juliette Armand υποδέχτηκε influencers σε ένα άκρως καλοκαιρινό γεύμα στον χώρο του εστιατορίου AbraOvata, στην λίμνη της Βουλιαγμένης.

Ένα ατμοσφαιρικό απόγευμα με θέα την εντυπωσιακή λίμνη της Βουλιαγμένης, γεμάτη από χαμόγελα και όμορφο κλίμα. Το γεμάτο χρώμα Art de la table, οι υπέροχες γεύσεις και η συνοδεία άφθονου κρασιού, συμπλήρωσαν απόλυτα την καλοκαιρινή ατμόσφαιρα και προσέφεραν στους καλεσμένους μια ολοκληρωμένη εμπειρία.

Τα αντηλιακά προσώπου και σώματος που αξίζει να γνωρίσεις

Oικοδεσπότες της βραδιάς οι: Ιουλία Αρμάγου (χημικός και πρόεδρος της Juliette Armand), Βασίλης Παπαευστρατίου ( Head of Marketing), Ελπίδα Φαρδογιάννη ( Marketing Specialist) και ο Παναγιώτης Ξηρός ( Sales Director ), συζήτησαν με τους καλεσμένους για τα προϊόντα και τις αξίες του Brand.

Η JULIETTE ARMAND διανέμεται στην Ελλάδα και το εξωτερικό αποκλειστικά από την εταιρεία Juliette Armand. Έχει αποσπάσει δυναμική θέση στα εργαστήρια αισθητικής της χώρας μας, αλλά και διεθνώς, με εξαγωγική δραστηριότητα των ελληνικών της προϊόντων σε περισσότερες από 40 χώρες.

Στο κάλεσμα ανταποκρίθηκαν προσωπικότητες από τον χώρο της ομορφιάς και της μόδας και social influencers, μεταξύ των οποίων και οι: Σουζάνα Κεγγίτση, Νίκη Θωμοπούλου, Γωγώ Φαρμάκη, Κωνσταντίνα Σουλτάτη, Ιών Μάγκος, Χριστίνα Κανελοπούλου, Υπαπαντή Βασίλα, Βαλεντίνη Παπαδάκη, Κώστας Σόμμερ, Janna Seriac, Τζίνα Σμαριανάκη,

juliette armand
juliette armand
juliette armand
juliette armand
juliette armand

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ