Follow us

5 αντηλιακά προσώπου υψηλής προστασίας με χρώμα, που χαρίζουν ένα bronzed εφέ στην επιδερμίδα

Τα αντηλιακά που θα σε δείξουν πιο μαυρισμένη στο λεπτό - χωρίς να κάτσεις καθόλου στον ήλιο.

skin iStock

"Θέλω μαύρισμα στο πρόσωπο αλλά και προστασία την ίδια στιγμή, χωρίς να χρειαστεί να κάτσω στον ήλιο ούτε λεπτό"... Μια ουτοπική απαίτηση από μια γυναίκα που προσέχει το δέρμα της, θέλει όμως αυτό το sunkissed glow που αποκτάς κυρίως με ηλιοθεραπεία; Θα λέγαμε πως όχι, καθώς με τα αντηλιακά νέας γενιάς μπορείς άνετα να πετύχεις και τα δύο, χωρίς να κινδυνεύσεις στο ελάχιστο.

Favorite beauty picks | Τα 10 καλύτερα αντηλιακά με χρώμα για κάλυψη αλλά και προστασία στην πόλη, όλο τον χρόνο

Πράγματι, υπάρχουν αντηλιακά προσώπου με πολύ υψηλό δείκτη προστασίας και έντονο, bronzed χρώμα, που μιμούνται πολύ το εφέ που χαρίζει και ένα bronzer. Με λίγα λόγια, με ένα τέτοιο αντηλιακό μπορείς να έχεις κάλυψη, προστασία αλλά και ηλιοκαμένη επιδερμίδα, και όλα αυτά σε μόλις 5', από την άνεση του σπιτιού σου. Ούτε self tan, ούτε solarium, ούτε έκθεση στη βλαβερή ακτινοβολία: το μόνο που χρειάζεσαι πλέον είναι ένα από τα παρακάτω αντηλιακά με χρώμα και bronze εφέ, που θα απλώσεις μετά την ενυδατική σου και πριν ξεκινήσεις το μακιγιάζ, σαν βάση.

Glazed toes | Τα γυαλιστερά νύχια στο πεντικιούρ είναι τάση φέτος - έδειξαν υπέροχα και στην Αθηνά Οικονομάκου

Tip #1: Αν σου φαίνεται ότι απλώνεται δύσκολα στο πρόσωπο, ανάμειξέ το με λίγο σέρουμ ή κάποιο ενυδατικό, υδαρές primer.

Tip #2: Με αυτό το αντηλιακό αντικαθιστάς άνετα το foundation αλλά και την bronzing powder. Δεν χρειάζεται λοιπόν να φορέσεις αντηλιακό χωρίς χρώμα κάτω από αυτό - εκτός αν ο δείκτης προστασίας είναι μικρός και δεν σε καλύπτει.

Δες τις δικές μας αγαπημένες επιλογές σε αντηλιακά με χρώμα:

Infinite Bronze Tinted Protection Sunlight Cream SPF30, Lancaster

Infinite Bronze Tinted Protection Sunlight Cream SPF30, Lancaster

Η Infinite Bronze Tinted Protection Sunlight Cream SPF30 της Lancaster, συνδυάζει την προστασία ενός αντηλιακού, τις ενυδατικές ιδιότητες μιας ενυδατικής κρέμας και τα οφέλη μαυρίσματος ενός κρεμώδους bronzer. Είναι μια εξαιρετικά ελαφριά και λαμπερή κρέμα βάσης που εξομαλύνει και δίνει χρώμα στην επιδερμίδα, ενώ παράλληλα λειαίνει ορατά τις ατέλειες χάρη στις υψηλής απόδοσης χρωστικές ουσίες και τα μικρο-μαργαριτάρια της.

Bronzing Gel SPF 6, Sensai

Bronzing Gel SPF 6, Sensai

Το τζελ Sensai Bronzing χρωματίζει, αναζωογονεί και ενυδατώνει την επιδερμίδα. Η θρεπτική του σύνθεση εξαλείφει επίσης κάθε δυσάρεστο τράβηγμα και ερεθισμό. Ο δείκτης προστασίας SPF 6 προστατεύει το δέρμα από την ηλιακή ακτινοβολία Η ελαφριά υφή του φωτίζει αμέσως την επιδερμίδα, χαρίζοντάς της μια μεταξένια λάμψη. Η ενυδατική του σύνθεση σε μορφή τζελ συμβάλλει στην πρόληψη της πρόωρης γήρανσης και των ρυτίδων.

Luxurious Sun Care Silk Cover Bronze Beige SPF50 BB Cream, Intermed

Luxurious Sun Care Silk Cover Bronze Beige SPF50 BB Cream, Intermed

To Luxurious Sun Care Silk Cover Bronze είναι μια καινοτόμα, έγχρωμη αντιηλιακή κρέμα προσώπου πολύ υψηλής προστασίας και ταυτόχρονης ανάπλασης, με ήπια καλυπτική δράση. Η εξειδικευμένη του σύνθεση, εμπλουτισμένη με Υαλουρονικό Οξύ, σφραγίζει την υγρασία της επιδερμίδας ενισχύοντας τη φυσική αναπλαστική ικανότητα του δέρματος.
Χάρη στη Βιταμίνη Ε που περιέχει, προσφέρει ισχυρή αντιγηραντική προστασία και ενυδάτωση της επιδερμίδας. Προλαμβάνει τη φωτογήρανση και τις δυσχρωμίες εξαιτίας της ηλιακής ακτινοβολίας.

Soleil Bronzer Face BB SPF50, Lancôme

Soleil Bronzer Face BB SPF50, Lancôme

Η αντηλιακή κρέμα προσώπου Lancôme Soleil Bronzer SPF50 συνδυάζει τις ισχυρές προστατευτικές ιδιότητες ενός προηγμένου αντηλιακού με τις ιδιότητες τελειοποίησης της όψης της επιδερμίδας.

Velvet Stars Sun Screen SPF50+ Αντηλιακό Προσώπου & Σώματος με bronzed λάμψη, Frezyderm

Velvet Stars Sun Screen SPF50+ Αντηλιακό Προσώπου & Σώματος με bronzed λάμψη, Frezyderm

Αντηλιακό πολύ υψηλής προστασίας και αισθητικής υπεροχής.

Βασισμένο στην πατενταρισμένη Τεχνολογία Second Skin, διαθέτει ευχάριστη βελούδινη υφή που επιτρέπει στο δέρμα να «αναπνέει» ενώ παράλληλα αφήνει στην επιδερμίδα λάμψη και δημιουργεί όψη βρεγμένου δέρματος που διαρκεί.
Προστατεύει με αντηλιακά φίλτρα ευρέος φάσματος (UVB-UVA-VIS-IR), ενισχύει το φυσικό μαύρισμα και την άμυνα της επιδερμίδας και καλύπτει την ανάγκη για ηλιοπροστασία που συνδυάζεται με αισθητικές παραμέτρους.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ