Follow us

5 νέα bronzers που θα χαρίσουν στην επιδερμίδα σου την πιο λαμπερή, ηλιοκαμένη όψη

Τα προϊόντα που δεν γίνεται να λείπουν από το νεσεσέρ σας το φετινό καλοκαίρι.

bronzer Splash News/Ideal Image

Το καλοκαίρι είναι πλέον εδώ κι αυτό σημαίνει ότι το μακιγιάζ μπορεί να γίνει κι επίσημα πιο ανάλαφρο. Το foundation δίνει τη θέση του στη BB cream, το κραγιόν στο lip oil και το ρουζ -σε τι άλλο;- στο bronzer. Μεγάλος πρωταγωνιστής καθε καλοκαιρινού makeup look, το bronzer είναι το πολύτιμο αυτό προϊόν που μπορείς να χρησιμοποιήσεις για να χαρίσεις μια ηλιοκαμένη όψη στην επιδερμίδα σου και -γιατί όχι;- βάθος στο βλέμμα σου. Γνωρίζοντας πολύ καλά την πολυχρηστικότητά του ειδικά αυτήν την περίοδο του χρόνου, μερικά από τα αγαπημένα μας beauty brands λάνσαραν ολοκαίνουρια bronzers κερδίζοντας ήδη μία θέση στο καλοκαιρινό νεσεσέρ μας. Ιδού εκείνα που ξεχωρίσαμε:

Call Your Manicurist | 10 καλοκαιρινά μανικιούρ που είναι τέλεια για κοντά νύχια

Director's Choice | Τα καλύτερα νέα bronzers

Color Crush Bronzer στην απόχρωση 222- Sunset Shimmer, Erre Due

Color Crush Bronzer στην απόχρωση 222- Sunset Shimmer, Erre Due

Το 222- Sunset Shimmer του Color Crush Bronzer αποτελείται από δύο σαγηνευτικές, ζεστές αποχρώσεις του ηλιοβασιλέματος που τονίζουν πρόσωπο και σώμα. Ένας δυναμικός συνδυασμός που αναμειγνύεται τέλεια και χαρίζει μία λαμπερή ηλιοκαμένη όψη.

Terracotta Superbloom The Sun-kissed Healthy Glow Powder, Guerlain

Terracotta Superbloom The Sun-kissed Healthy Glow Powder, Guerlain

H limited edition του θρυλικού Terracotta Light, σχεδιασμένη όπως πάντα με 96% φυσικά συστατικά, γιορτάζει τη μέλισσα και το Superbloom, ένα φαινόμενο που αναφέρεται στην ανθοφορία των λουλουδιών στην έρημο της Καλιφόρνιας. Tρεις διαφορετικές αποχρώσεις συνθέτουν αυτή την εντυπωσιακή compact πούδρα, που χαρίζει το πιο κολακευτικό αποτέλεσμα στην επιδερμίδα. 

Luminous Silk Sunlit Creamy Bronzing Powder, Giorgio Armani

Luminous Silk Sunlit Creamy Bronzing Powder, Giorgio Armani

Αυτή η εξαιρετικά κρεμώδης μπρονζέ πούδρα χαρίζει μια άμεση μεσογειακή λάμψη στην επιδερμίδα, που θα σας κάνει να μοιάζετε σαν να επιστρέψατε από τις ιταλικές ακτές. 

Dior Forever Natural Bronze Glow, Dior

Dior Forever Natural Bronze Glow, Dior

Εμπλουτισμένη με εκχύλισμα ίριδας που συμβάλλει στην άνεση της επιδερμίδας από το πρωί έως το βράδυ, η Dior Forever Natural Bronze Glow αναζωογονεί τη λάμψη της επιδερμίδας με ένα φυσικό ηλιόλουστο πέπλο.

All Hours Hyper Bronzer, YSL Beauty

All Hours Hyper Bronzer, YSL Beauty

Ενισχυμένη με ενεργά συστατικά περιποίησης και εμπλουτισμένη με 90% φυσικής προέλευσης συστατικά, η All Hours Hyper Bronze διορθώνει τις ατέλειες και περιορίζει την εμφάνιση των πόρων, καθώς καταπραΰνει την επιδερμίδα. Το υαλουρονικό οξύ διατηρεί την επιδερμίδα άνετη και απαλή, η νιασιναμίδη την ενεργοποιεί και η limetta από τους κήπους του YSL Beauty Ourika Community διατηρεί την επιδερμίδα απόλυτα ενυδατωμένη.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ