Follow us

MissBloom Summer Party x KORRES | Τα καλοκαιρινά αρώματα φρεσκάδας που έγιναν το επίκεντρο του πάρτι

Τα υπέροχα αρώματα που λάτρεψαν οι καλεσμένοι - άντρες και γυναίκες.

korres Αθηνά Παπαγεωργίου

Τα καλοκαιρινά πάρτι του Miss Bloom σηματοδοτούν κάθε χρονιά την έναρξη του καλοκαιριού: φαγητό, άφθονο ποτό και ξέφρενος χορός πλάι στο κύμα, σε ένα ειδυλλιακό τοπίο που "μυρίζει" καλοκαίρι όχι μόνο χάρη στην αλμύρα της θάλασσας, αλλά και χάρη στις μυρωδιές από τα αρώματα και τα αντηλιακά KORRES, που δεν θα μπορούσαν να λείπουν από το φετινό, πιο φανταστικό πάρτι της πόλης.

Ένα απόλυτα sustainable πάρτι, που μάς μύησε μέσα από διάφορες δράσεις στο πώς μπορούμε να περάσουμε eco conscious διακοπές φέτος ενώ οι αξίες της βιωσιμότητας που χαρακτηρίζουν παραδοσιακά την KORRES ήρθαν σε απόλυτη αρμονία με τον eco χαρακτήρα του Miss Bloom party!

MissBloom Summer Party x KORRES | Τα καλοκαιρινά αρώματα φρεσκάδας που έγιναν το επίκεντρο του πάρτι
korres

Και για να μιλήσουμε πιο συγκεκριμένα για τα αρώματα KORRES, οι ευωδιές τους "πλημμύρισαν" τον χώρο μεταφέροντάς μας μονομιάς στο παραδοσιακό ελληνικό καλοκαίρι και ό,τι αυτό σήμαινε για τον καθένα. Ολόκληρη η αρωματική συλλογή της εξάλλου αντλεί έμπνευση από την Ελλάδα και περιέχει συστατικά από την ελληνική φύση - είτε μιλάμε για κάποιο από τα πανέμορφα νησιά της είτε για κάποιο γραφικό, παραδοσιακό χωριό.

Το Avgoustos, το Sikinos, το Kyma, το βραβευμένο Lefko είναι μερικά μόνο από τα αρώματα που ενθουσίασαν όλους τους καλεσμένους, άντρες και γυναίκες, μην μπορώντας να σταματήσουν να τα δοκιμάζουν. Είναι τα απόλυτα καλοκαιρινά αρώματα άλλωστε, αφού κάθε ένα από αυτά φέρνουν στο νου μας στιγμές ελληνικού καλοκαιριού, μέσω της όσφρησης: η αυθεντική αποτύπωση μιας ηλιόλουστης αυλής σε ένα κυκλαδίτικο νησί, του μπλε του Αιγαίου, της θαλασσινής αύρας, της ζεστασιάς του ελληνικού ήλιου και των πρώτων σύκων του έτους.

korres
korres
σθμμερ
korres

Πρωταγωνιστικό ρόλο όμως είχε το ολοκαίνουργιο Philosia, που ήρθε πολύ πρόσφατα να προστεθεί στη συλλογή των 15 υπέροχων αρωμάτων της KORRES. Με δροσερές νότες πράσινων φύλλων, ευκάλυπτου, πεύκου και ξύλου στη βάση του, μας κάνει να ονειρευόμαστε ηλιόλουστα καλοκαιρινά απογεύματα σε κάποια πλατεία ενός χωριού, να απολαμβάνουμε τη δροσιά από τις φυλλωσιές των δέντρων.

κορρες
korres

Αυτό που λατρεύουμε ωστόσο στην KORRES είναι τα αρώματά της περιέχουν συνειδητά επιλεγμένα συστατικά με αρωματικές συνθέσεις με αλκοόλ 100% φυσικής προέλευσης, χωρίς PCM ή φθαλικές ενώσεις.

Περισσότερα για τα αρώματα KORRES θα βρεις εδώ.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ