Follow us

MissBloom Eco Summer x KORRES | Τα must-have αντηλιακά που δεν έλειπαν από το πιο δροσερό πάρτι της πόλης

Τα αντηλιακά KORRES χάρη στα οποία η επιδερμίδα μας έμεινε προστατευμένη και ενυδατωμένη κάτω από τον καυτό ήλιο.

MissBloom TEAM
KORRES

Ο καιρός είναι άκρως καλοκαιρινός. Η (πικρή) ωστόσο αλήθεια είναι ότι οι διακοπές -τουλάχιστον για τους αδειούχους του Αυγούστου- είναι σχεδόν τρεις μήνες μακριά! Ouch! Αποφασίσαμε ωστόσο να μην μας πάρει από κάτω κι έτσι οργανώσαμε το πιο fun #missbloomecosummer party πλάι στη θάλασσα, έτσι ώστε να φέρουμε τις διακοπές λίγο πιο κοντά.

Καλοκαίρι για εμάς σημαίνει ήλιος, βόλτες στην παραλία και τα σοκάκια των νησιών και βουτιές στη θάλασσα άρα και... αντηλιακό και δεν υπάρχει κανείς που να γνωρίζει καλύτερα την ομορφιά της ελληνικής φύσης, αλλά και την επικινδυνότητα της πολύωρης έκθεσης στον ήλιο από την KORRES. Για μία ακόμα χρονιά λοιπόν η KORRES ήταν μαζί μας στο beach party φροντίζοντάς έτσι ώστε η επιδερμίδα μας να μένει ενυδατωμένη και προστατευμένη από τον ήλιο.

MissBloom Eco Summer x KORRES | Τα must-have αντηλιακά που δεν έλειπαν από το πιο δροσερό πάρτι της πόλης
korres

Ο ήλιος καυτός πάνω από το The C Beach Club στο οποίο μαζευτήκαμε νέοι και παλιοί missbloomers, οπότε η αντηλιακή προστασία ήταν φυσικά must. Όπως πάντα, έτσι και εκείνη τη μέρα, σύμμαχός μας στις ηλιόλουστες περιπέτειές μας ήταν τα Αντηλιακά Γιαούρτι KORRES.

korres

Φιλικά με την επιδερμίδα, αλλά και το θαλάσσιο περιβάλλον κι εμπλουτισμένα με γιαούρτι, τόσο τα αντηλιακά σώματος, όσο και τα αντηλιακά προσώπου (με χρώμα και χωρίς) είναι ο τέλειος συνδυασμός προστασίας από τον ήλιο και ενυδάτωσης.

korres

Τόσο εμείς, όσο και οι καλεσμένοι του party μας -influencers, celebrities, beauty addicts, missbloomers και πρόσωπα των media- λατρέψαμε την ανάλαφρη υφή τους, που δεν αφήνει ίχνος λιπαρότητας στο δέρμα, αλλά και τη δροσιστική αίσθηση που χαρίζουν. Η σύνθεσή τους με γιαούρτι θρέφει και ενυδατώνει πλήρως το δέρμα ενώ φυσικά παρέχουν υψηλή αντηλιακή προστασία από τον ήλιο, χάρη στους δείκτες SPF 30 & 50.

korres

Όσον αφορά το άρωμά τους τώρα, αν τα έχεις δοκιμάσει, σίγουρα θα θυμάσαι την διακριτική και φρέσκια εσάνς τους, όπως το θαλασσινό αεράκι που δροσίζει με το "πέρασμά" του το δέρμα στην παραλία.

korres

Το party μας φέτος κράτησε μέχρι το βράδυ, όπως άλλωστε και η περιποίηση της επιδερμίδας μας. Καθώς ο ήλιος έδυε, απολαύσαμε το ηλιοβασίλεμα στην αμμουδιά, έχοντας συντροφιά μας το Γιαούρτι Δροσιστικό After-Sun Gel για το πρόσωπο και το σώμα, το απόλυτο βάλσαμο για μετά την έκθεση στον ήλιο. Πρόκειται για ένα πραγματικά απολαυστικό και δροσιστικό γαλάκτωμα-gel με βρώσιμο γιαούρτι, που ενυδατώνει την επιδερμίδα, καταπραϋνοντάς την. Το μυστικό βρίσκεται στο γιαούρτι στη σύνθεσή του, που αυξάνει τα επίπεδα υγρασίας στις ανώτερες στοιβάδες της επιδερμίδας, ανακουφίζοντας από την αίσθηση καψίματος.

Το γεγονός ότι η σειρά Αντηλιακών Γιαούρτι είναι μια ολόκληρη Ελληνική παράδοση, κλεισμένη σε μπουκάλια δεν είναι ο μόνος λόγος που τη θέλουμε πάντα μαζί μας -από το #missbloomecosummer party και τις βόλτες στην πόλη, μέχρι την παραλία και τις περιπλανήσεις μας στα σοκάκια των νησιών. Ένας ακόμα πολύ βασικός λόγος που τη λατρεύουμε είναι ότι εκτός από φιλική με την την επιδερμίδα, είναι επίσης φιλική με το περιβάλλον. Όλα τα προϊόντα της σειράς KORRES Αντηλιακό Γιαούρτι έχουν το label EcoSun Pass® για ένα καλύτερα προστατευμένο περιβάλλον, ενώ δεν περιέχουν σιλικόνες και OMC + Octocrylene κι αντηλιακά φίλτρα ενδεχομένως επιβλαβή για τη θαλάσσια ζωή.

Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι η KORRES συνεργάζεται με το Ινστιτούτο Αρχιπέλαγος για την προώθηση της επιστημονικής έρευνας, τη γνωστοποίηση της σημασίας των θαλάσσιων λιβαδιών και την ευαισθητοποίηση όλων. Οι δύο πλευρές μοιράζονται έναν κοινό στόχο: Την προστασία της βιοποικιλότητας και τη βελτίωση της υγείας των πολύτιμων οικοσυστημάτων του Αιγαίου -απαραίτητα "όπλα” ενάντια στην κλιματική αλλαγή και την περιβαλλοντική ρύπανση.

Το Ινστιτούτο Θαλάσσιας Προστασίας "Αρχιπέλαγος", με την υποστήριξη της KORRES έχει φυτεύσει περισσότερες από 7.000 ρίζες Ποσειδωνίας στην περιοχή των Λειψών εστιάζοντας σε σημεία που παρουσιάζουν μεγάλη διάβρωση. Η επιφάνεια που έχουν καλύψει αντιστοιχεί με αυτή μίας μικρής νησίδας. Wow.

Until next year's party, stay protected missbloomers!

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ