Follow us

3 διάσημες Ελληνίδες προτείνουν τα κουρέματα - τάσεις του φετινού καλοκαιριού

Τα κουρέματα που θα θέλουν να αντιγράψουν όλες φέτος το καλοκαίρι.

MissBloom TEAM
Μελίνα Νικολαΐδη NDP

Αν κάτι μας αρέσει πολύ να χαζεύουμε, αυτό είναι οι τάσεις στα κουρέματα, που αλλάζουν κάθε σεζόν για να προσαρμοστούν στις ανάγκες της εκάστοτε εποχής. Όταν μάλιστα τα υιοθετούν μερικές από τις πιο διάσημες Ελληνίδες, θέλουμε να ξέρουμε κάθε λεπτομέρεια για το haircut που επέλεξαν - και στο οποίο πάντοτε φροντίζουν να δίνουν το προσωπικό τους στίγμα.

Full bangs are back | Η Γαία Μερκούρη αποδεικνύει ότι οι "γεμάτες" αφέλειες είναι cool

Ο ερχομός του καλοκαιριού σηματοδοτεί κάθε χρόνο ένα νέο ξεκίνημα, γι' αυτό και όλες μας θέλουμε να το υποδεχόμαστε ανανεωμένες. Και τι πιο ανανεωτικό από ένα φρέσκο κούρεμα; Οι συνθήκες που επικρατούν βέβαια τους καλοκαιρινούς μήνες από πλευράς θερμοκρασίας, απαιτούν και ανάλογη προσαρμοστικότητα στο πώς θα κόψουμε τα μαλλιά μας ώστε να μην μας ζεσταίνουν / εμποδίζουν στην καθημερινότητα.

Η Μπέττυ Μαγγίρα προτείνει 3 κομψά χτενίσματα που δείχνουν τέλεια σε μακρύ καρέ

Εμείς ψάξαμε και βρήκαμε τα κουρέματα που έχουν υιοθετήσει μερικές από τις πιο διάσημες Ελληνίδες και που ανήκουν στις κορυφαίες τάσεις μαλλιών για φέτος. Εσύ ποιο απ' όλα θα δοκίμαζες;

#1. Το μοντέρνο μακρύ καρέ της Μελίνας Νικολαΐδη

Από τα πιο σύγχρονα κουρέματα τώρα είναι το μακρύ καρέ με χωρίστρα στη μέση και ενιαίο μήκος, όπως αυτό της Μελίνας Νικολαΐδη. Είναι τέλειο για καλοκαίρι, καθώς δεν θα σε ζεσταίνουν τα μαλλιά όπως θα γινόταν αν τα άφηνες μακριά, ενώ ταυτόχρονα μπορείς να κάνεις αρκετά καλοκαιρινά χτενίσματα.

#2. Το μακρύ με έντονα layers της Βάσιας Κωσταρά

Το ιδανικό κούρεμα για μακριά μαλλιά, αφού το έντονο φιλάρισμα όπως αυτό της σχεδιάστριας δημιουργεί πολύ ωραίο σχήμα στα μαλλιά που θα σε βολέψει πολύ αν είναι μακριά και βαριά. Επίσης, τα layers θα χαρίσουν ανάλαφρο όγκο και κίνηση στην τρίχα, γεγονός που θα τα κάνει να "στέκονται" πιο εύκολα.

#3. Το σύγχρονο pixie cut αλά πριγκίπισσα Diana

Μια ωραία επιλογή αν σου αρέσουν τα κοντά μαλλιά είναι το pixie cut, και πιο συγκεκριμένα το στιλ που είχε για χρόνια η πριγκίπισσα Diana. Αυτό το look τουλάχιστον μας ήρθε στο μυαλό όταν είδαμε το νέο κούρεμα της Γιούλικα Σκαφιδά, που ανανέωσε πριν λίγες μέρες τα μαλλιά της.

3 διάσημες Ελληνίδες προτείνουν τα κουρέματα - τάσεις του φετινού καλοκαιριού

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ