Follow us

Σαν σταρ του σινεμά | Η Δούκισσα Νομικού έλαμψε στις Κάννες υιοθετώντας 3 διαφορετικά beauty trends

Αυτά θα είναι τα hot trends του καλοκαιριού σε μαλλιά και μακιγιάζ.

Δούκισσα Νομικού Splash News / Ideal Image

Στις Κάννες βρίσκεται τις τελευταίες ώρες η Δούκισσα Νομικού για επαγγελματικούς λόγους, και ως πρέσβειρα της L'Oréal Paris για την Ελλάδα μάς εκπροσωπεί σε σημαντικά projects στη μαγευτική Γαλλική Ριβιέρα. Πιο συγκεκριμένα, το μοντέλο και παρουσιάστρια έχει προγραμματισμένες επίσημες εμφανίσεις καθώς και μια συνέντευξη με τη θρυλική ηθοποιό Jane Fonda.

Φυσικά, δεν γινόταν να μην λάμπει από την κορυφή έως τα νύχια, επιστρατεύοντας όλα τα hot beauty trends της σεζόν. Εμείς αποκωδικοποιήσαμε όλες τις εμφανίσεις που έχει κάνει μέχρι ώρας, και σου μεταφέρουμε τα 3 beauty trends που θεωρούμε ότι θα επικρατήσουν το καλοκαίρι του '24 - και θα υιοθετήσουμε και εμείς.

Τα 3 beauty trends που έκαναν τη Δούκισσα Νομικού να δείχνει σαν σταρ του σινεμά:

Κόκκινο κραγιόν

Δεν υπάρχει πιο επίσημο makeup look από αυτό που περιλαμβάνει κόκκινο κραγιόν. Η συγκεκριμένη απόχρωση προσδίδει ένα αβίαστο glam και μια κομψότητα με τον πιο εύκολο τρόπο, αφού αρκεί και μόνο του για να σε κάνει να λάμψεις. Για την ακρίβεια, δεν χρειάζεται να βαφτείς καθόλου, ακριβώς για να διατηρήσεις μια φρεσκάδα στο πρόσωπο και να μην το βαρύνεις. Ακριβώς έτσι έδειξε και η Δούκισσα Νομικού, έχοντας μια διάφανη, καθαρή επιδερμίδα με ελάχιστο ρουζ και αρκετή μάσκαρα καθώς και ανάλαφρα ίσια (και καθόλου στημένα) μαλλιά.

Σαν σταρ του σινεμά | Η Δούκισσα Νομικού έλαμψε στις Κάννες υιοθετώντας 3 διαφορετικά beauty trends

Στον αντίποδα βέβαια, και στη δεύτερη επίσημη εμφάνισή της στο κόκκινο χαλί όπου περπάτησε με μαύρη μάξι τουαλέτα με cut outs, η Δούκισσα Νομικού διατήρησε τον glam χαρακτήρα του μακιγιάζ με ροζ - nude κραγιόν και διακριτικό eye liner στα μάτια, για έξτρα ένταση στο βλέμμα.

Ροδακινί lip gloss και χαλαρό σπάσιμο στα μαλλιά

Αυτό ακριβώς το beauty look επέλεξε για τη συνέντευξή της με τις δύο φορές βραβευμένη με Όσκαρ Jane Fonda. To peach makeup είναι ό,τι πιο hot μπορείς να κάνεις αυτή τη στιγμή και είμαστε σίγουρες ότι θα συνεχίσει να αποτελεί major τάση και το καλοκαίρι αφού αναδεικνύει τα χαρακτηριστικά μας με φυσικό τρόπο. Το peachy lip gloss στα χείλη της είχε την ιδανική γυαλάδα που έκανε το μακιγιάζ της να δείχνει πολύ fresh και σύγχρονο, ενώ το απαλό σπάσιμο στις άκρες των μαλλιών της έκανε την όλη της εμφάνιση σούπερ σύγχρονη.

δουκισσα νομικου

Super natural makeup & nails

Η φυσικότητα και η απλότητα θα είναι πάντα στη μόδα και δεν υπάρχει ιδανικότερη εκπρόσωπός τους από τη Δούκισσα Νομικού. Η λεία, διάφανη επιδερμίδα, τα ολόισια μαλλιά καθώς και τα φυσικά νύχια ήταν η go-to εμφάνισή της την πρώτη ημέρα της παραμονής της στις Κάννες - και είναι η καλύτερη λύση για τις πιο καθημερινές σου εμφανίσεις.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ