Drama On Tour | Πού θα βρεις το van που χαρίζει τα ωραιότερα beauty δώρα

Η Lancôme μόλις λάνσαρε την ολοκαίνουρια Hypnôse Drama mascara και ξέρουμε ακριβώς πού θα τη βρεις.

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM

Αν αγαπάς την ομορφιά, τα καλλυντικά και τις πλούσιες βλεφαρίδες, έχε τα μάτια σου ανοικτά γιατί στην πόλη κυκλοφορεί ένα σούπερ van που μοιράζει τα πιο τέλεια beauty δώρα. Επίτρεψέ μας να σου εξηγήσουμε...

Η Hypnôse Drama, η πολυβραβευμένη mascara που λατρεύουν makeup artists και celebrities, κάνει ένα θρυλικό comeback μέσα από μια βελτιωμένη σύνθεση που είναι αναμφισβήτητα καλύτερη από ποτέ. Με πανίσχυρη σύνθεση για το πιο εντυπωσιακό αποτέλεσμα, η ολοκαίνουρια Hypnôse Drama mascara προσφέρει έως και 17 φορές περισσότερο όγκο στη στιγμή για maximum drama χωρίς συμβιβασμούς.

Περιέχει ένα σύμπλεγμα περιποίησης με Κερατίνη, Τριαντάφυλλο Black Baccara, Jojoba Oil και εκχύλισμα από Τριαντάφυλλο Centifolia ούτως ώστε να διεισδύσει στην επιδερμίδα του άνω βλεφάρου και να ξαναχτίσει τους αποδυναμωμένους δεσμούς προσφέροντας μια ενισχυμένη αίσθηση βλεφαρίδων.

Ακόμα πιο τολμηρό και πλούσιο σε μέγεθος, το θρυλικό βουρτσάκι της Hypnôse Drama μένει το ίδιο. Σχεδιασμένο σε ένα αξεπέραστο σχήμα S, το βουρτσάκι έρχεται σε πλήρη επαφή με τις βλεφαρίδες, προσδίδοντας στιγμιαία την καθεμία τους με τον μεγαλύτερο δυνατό όγκο καθώς τις διαπερνά από τη ρίζα έως την άκρη, για ένα άκρως ελκυστικό look που μαγνητίζει.

Πού μπορείς να "γνωρίσεις" τη νέα Hypnôse Drama mascara; Σε τρία πολύ κεντρικά σημεία της πόλης θα βρεις ένα van στα χρώματα της νέας Hypnôse Drama, όπου μπορείς να κάνεις make-up retouch και να μπεις σε κλήρωση για μοναδικά δώρα από τη μάρκα που δίνονται on-the-spot.

Οι τοποθεσίες/ώρες είναι οι παρακάτω:

ΤΡΙΤΗ 14 ΜΑΙΟΥ 12:00-19:00 ΠΕΙΡΑΙΑΣ - ΗΡ. ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ 42

ΤΕΤΑΡΤΗ 15 & ΠΕΜΠΤΗ 16 ΜΑΙΟΥ 12:00-19:00 GOLDEN HALL

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 17 ΜΑΙΟΥ 12:00-19:00 SMART PARK

Tags