Follow us

"Σαν 20 χρονών κοριτσάκι" | 5 τρόποι που η Ελένη Μενεγάκη δείχνει νεότερη ακόμα και χωρίς μακιγιάζ

Τα μικρά tips που κάνουν όλη τη διαφορά.

Ελένη Μενεγάκη Instagram

Τον τελευταίο καιρό και ειδικά όσο ο καιρός ζεσταίνει, η Ελένη Μενεγάκη λατρεύει να υιοθετεί στην off screen ζωή της πιο φυσικά -ακόμα και no makeup- makeup looks, με τους ακόλουθούς της να ενθουσιάζονται με το πόσο νεανική δείχνει η επιδερμίδα της ακόμα και χωρίς μακιγιάζ. Πώς το καταφέρνει λοιπόν αυτό;

Ελένη Μενεγάκη | Τα 5 "άχαστα" μυστικά μακιγιάζ στα οποία ορκίζεται εδώ και χρόνια

1. Χρησιμοποιεί προϊόντα με σωστό φινίρισμα

Ακόμα κι όταν δεν φορά βαρύ μακιγιάζ (βλ. εκτός τηλεοπτικών πλατό) επιλέγει αντηλιακά, ενυδατικές με χρώμα αλλά και ΒΒ creams με dewy φινίρισμα, τα οποία χαρίζουν στην επιδερμίδα της μια υγιή και νεανική λάμψη. Μετά τα 50 ακολούθησε κι εσύ το παράδειγμά της και απόφυγε τα προϊόντα με ματ φινίρισμα καθώς τείνουν να κάνουν την επιδερμίδα να δείχνει ακόμα πιο θαμπή, ενώ τονίζουν τις ατέλειές της.

2. Αφήνει τα μαλλιά της κυματιστά

Εκτός της μικρής οθόνης, η Ελένη αφήνει τα μαλλιά της φυσικά. Αν και αγαπάμε το χαρακτηριστικό blow out look της, επικροτούμε αυτήν την επιλογή της καθώς οι φυσικοί κυματισμοί στα μαλλιά της χαρίζουν μια κοριτσίστικη ανεμελιά στην εμφάνισή της.

3. Περιποιείται τα φρύδια της

Αν θέλεις να δείχνεις πιο νέα είναι πολύ σημαντικό να περιποιείσαι τα φρύδια σου. Η Ελένη Μενεγάκη φροντίζει να είναι πάντα παχιά και καλοσχηματισμένα, έτσι ώστε να πλαισιώνουν όμορφα το πρόσωπό της. Αν δεν κάνουμε λάθος, η παρουσιάστρια έχει κάνει brow tattoo, αλλά σε κάθε περίπτωση το ίδιο full αποτέλεσμα μπορείς να πετύχεις γεμίζοντας τα κενά με ένα μολύβι φρυδιών ή μία μάσκαρα φρυδιών με χρώμα.

4. Διατηρεί τα χείλη της σαρκώδη

Τα ζουμερά χείλη δείχνουν πάντα πιο νεανικά. Ακόμα κι όταν δεν φορά μακιγιάζ, η παρουσιάστρια φροντίζει λοιπόν πάντα να φορά ένα lip balm με υαλουρονικό οξύ ή ένα lip oil για να πετυχαίνει ένα πιο full αποτέλεσμα.

5. Φροντίζει την επιδερμίδα της

Φυσικά για να δείχνει η επιδερμίδα της όσο το δυνατόν πιο όμορφη και νεανική χωρίς μακιγιάζ, η Ελένη Μενεγάκη δίνει πολύ μεγάλη βάση στην καθημερινή περιποίησή της. Εκτός από το ότι φορά κάθε μέρα κρέμα προσώπου και ματιών, δεν αμελεί την αντηλιακή προστασία της επιδερμίδας της. "Δεν υπάρχει περίπτωση να περάσει μέρα που να μην περάσω πάνω από την κρέμα και μία αντηλιακή. Κι ας είναι καταχείμωνο. Δεν παίζω πια. Τώρα πια φοβάμαι", έχει πει στο παρελθόν.

Ελένη Μενεγάκη | Τα skincare tips που την κάνουν να δείχνει 10 χρόνια νεότερη

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ