Follow us

Τα 5 καλύτερα self tanners για να βγεις μαυρισμένη στην πρώτη σου βόλτα με σορτς

Οι top επιλογές του φετινού καλοκαιριού για να "σπάσεις" την ασπρίλα του χειμώνα.

self tanner Splash News/Ideal Image

Είναι θέμα ημερών να αφήσουμε στην άκρη το αγαπημένο μας τζιν και να κάνουμε την πρώτη βόλτα με σορτς ή mini φούστα. Δεν μπορούμε να πούμε ότι το ίδιο κοντά μας νιώθουμε και το πρώτο μπάνιο στη θάλασσα, αφού ο καιρός είναι κάπως κυκλοθυμικός τελευταία. Σε κάθε περίπτωση, η "ασπρίλα" του χειμώνα πρέπει να φύγει και η sunkissed λάμψη πρέπει να επιστρέψει στην επιδερμίδα. Πώς γίνεται αυτό χωρίς να περιμένεις μέχρι οι ακτίνες του ήλιου να γίνουν πιο έντονες ή μέχρι να πας διακοπές σε πιο ζεστά μέρη; Με ένα self tanner.

Ροδόχρους Νόσος | Αυτές είναι οι καλύτερες κρέμες για μείωση της ερυθρότητας

Αυτά τα προϊόντα είναι ό,τι πιο πολύτιμο μπορείς να βάλεις τώρα στο νεσεσέρ σου, καθώς θα σε βοηθήσουν να αποκτήσεις γρήγορα και εύκολα μια πανέμορφη απόχρωση σαν να ήρθες από τη θάλασσα, χωρίς όμως να εκθέσεις το δέρμα σου στον ήλιο. Τέλειο;

Director's Tip: Για ένα λαμπερό και ομοιόμορφο αποτέλεσμα, κάνε καλή απολέπιση και ενυδάτωσε την επιδερμίδα σου πριν την εφαρμογή του self tanner. Φυσικά μην ξεχάσεις να φοράς γάντια κατά την εφαρμογή.

Το μανικιούρ που πρέπει οπωσδήποτε να ζητήσεις στο επόμενο ραντεβού σου για νύχια

Δοκιμάσαμε και τεστάραμε πολλές διαφορετικές συνθέσεις και καταλήξαμε ότι αυτά είναι τα 5 καλύτερα self tanners του φετινού καλοκαιριού που όντως αξίζει να δοκιμάσεις για να μπεις κι εσύ και η επιδερμίδα σου σε summer mood:

Director's Choice | Τα 5 καλύτερα self tanners του φετινού καλοκαιριού

Express Self Tan Spray, Tanpire (tanpire.com)

Express Self Tan Spray, Tanpire (tanpire.com)

Η πρωτοποριακή σύνθεση του Express Self Tan Spray με φυσικά πεπτίδια από ρύζι υπόσχεται άμεσο, λαμπερό αποτέλεσμα, ενώ ενυδατώνει και φροντίζει την επιδερμίδα σου. FYI η επιδερμίδα δείχνει πιο μαυρισμένη ήδη από την πρώτη ώρα!
 

Aegean Bronze Self Tanning Lotion, KORRES (στα φαρμακεία)

Aegean Bronze Self Tanning Lotion, KORRES (στα φαρμακεία)

Το ΚΟΡΡΕΣ Aegean Bronze Serum Natural Self Tan είναι ένας φυσικός αυτομαυριστικός ορός για το πρόσωπο και το σώμα το οποίο χαρίζειένα άμεσα λαμπερό, φυσικά μαυρισμένο αποτέλεσμα.

Self Tan Classic Bronzing Mousse, St. Tropez (sephora.gr)

Self Tan Classic Bronzing Mousse, St. Tropez (sephora.gr)

Αυτή η λοσιόν σταδιακού μαυρίσματος για το σώμα χαρίζει άμεση λάμψη στην επιδερμίδα και προσφέρει μια χρυσαφένια πινελιά από την πρώτη εφαρμογή, η οποία καμουφλάρει τις ατέλειες της επιδερμίδας. Το μαύρισμα εξελίσσεται σταδιακά με τις επόμενες εφαρμογές για ένα απόλυτα φυσικό sunkissed αποτέλεσμα. 

Self Tanning Hydrating Body Skin Care, Sisley Paris

Self Tanning Hydrating Body Skin Care, Sisley Paris

Το Self Tanning Hydrating Body Skin Care προσφέρει φυσικό και ομοιόμορφο μαύρισμα για ενυδατωμένη και χρυσαφένια επιδερμίδα που ακτινοβολεί στη στιγμή. Ένα φρέσκο, λουλουδάτο άρωμα "τυλίγει" την επιδερμίδα, ενώ το έλαιο Macadamia, γνωστό για τις θρεπτικές και καταπραϋντικές του ιδιότητες, βοηθά στη διατήρηση των επιπέδων υγρασίας και της ελαστικότητας της επιδερμίδας του σώματος.

Self Tan, Lancaster

Self Tan, Lancaster

Το προϊόν αυτομαυρίσματος για το σώμα της Lancaster χαρίζει στο δέρμα το πιο τέλειο, ομοιόμορφο, φυσικό "χρυσό" μαύρισμα. 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ