Follow us

Sunset Blush | H Χριστίνα Μπόμπα δοκίμασε την τάση μακιγιάζ που χαρίζει φρεσκάδα στο πρόσωπο

Χάρισε μια sunkissed όψη στην επιδερμίδα σου χωρίς ηλιοθεραπεία.

Χριστίνα Μπόμπα @chrismpo

Το πιο viral trend του TikTok δοκίμασε πρόσφατα η Χριστίνα Μπόμπα, που δεν είναι άλλο από το Sunset Blush, ένα makeup hack για ηλιοκαμμένη όψη στην επιδερμίδα του προσώπου χωρίς να χρειάζεται να κάτσεις στον ήλιο ούτε δευτερόλεπτο. Η influencer το δοκίμασε με αφορμή το πάρτι που διοργάνωσε για τα γενέθλια του αγαπημένου της, και έδειξε υπέροχη.

Με αυτά τα αντηλιακά προσώπου θα είναι σαν να φοράς συνεχώς highlighter

Τι είναι το Sunset Blush;

Πρόκειται για εφαρμογή του ρουζ σε μήλα και ζυγωματικά στις αποχρώσεις του ροδακινί, βερικοκί, απαλό ροζ και πορτοκαλί - που βασικά συνιστούν τα χρώματα που παίρνει ο ουρανός όταν δύει ο ήλιος. Πρακτικά, η ονομασία του trend το δηλώνει από μόνη της: όλοι οι τόνοι της χρωματικής παλέτας που θυμίζουν ηλιοβασίλεμα, μπορούν να φορεθούν μαζί ώστε να αποδοθεί ακριβώς αυτό το γλυκό εφέ του δειλινού. Στην πράξη, το αποτέλεσμα γλυκαίνει τα χαρακτηριστικά του προσώπου ενώ, ανάλογα την ένταση που θα δώσεις, μπορεί να δημιουργηθεί ένα sunkissed glow, σαν να έχεις μαυρίσει ελαφρά. Μας αρέσει γιατί δίνει μια φρεσκάδα στο πρόσωπο, κάνοντάς μας να δείχνουμε δροσερές και ξεκούραστες.

Αυτό είναι το πιο συνηθισμένο λάθος με το highlighter που σε κάνει να φαίνεσαι μεγαλύτερη - και το κάνουμε όλες

Δες το αποτέλεσμα στην Χριστίνα Μπόμπα:

Sunset Blush | H Χριστίνα Μπόμπα δοκίμασε την τάση μακιγιάζ που χαρίζει φρεσκάδα στο πρόσωπο

Πώς θα το κάνεις:

Αρχικά, το συγκεκριμένο makeup look επιτυγχάνεται μόνο με κρεμώδη ή υγρά ρουζ, καθώς αυτά δίνουν την απαραίτητη λάμψη στο φινίρισμα. Το μυστικό ωστόσο είναι να συνδυάσεις 3 ή και 4 διαφορετικές (αλλά συγγενείς) αποχρώσεις μεταξύ τους ώστε να πετύχεις το sunset effect. Το καλό blending με το πινέλο είναι απαραίτητο για να είναι ομοιόμορφο το εφέ, ενώ αν θες προσθέτεις και ένα liquid highlighter σε rose / golden χρώμα για έξτρα λάμψη.

Δες το βίντεο:

@jasminnlily_ Sunset blush using the new @Maybelline NY sunkisser blushes 🌅 AD they give such a pretty glow and the shades are so beautiful! I’m using shades 06, 05 & 08 ✨ ib: @Alissajanay #makeuplook #liquidblush #glowymakeup #maybelline #sunkisser ♬ original sound - Jasmin

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ