Follow us

Τέλος τα ξανθά μαλλιά για την Εβελίνα Νικόλιζα | H αλλαγή στο χρώμα των μαλλιών της που ενθουσίασε τους ακόλουθούς της

Η κόρη της Μπέσσυς Αργυράκη φαίνεται πως βρήκε το χρώμα που της ταιριάζει.

MissBloom TEAM
Εβελίνα Νικόλιζα Instagram

Η Εβελίνα Νικόλιζα είναι ένα από τα πιο όμορφα και fresh πρόσωπα της ελληνικής τηλεόρασης. Η αισιοδοξία που έχει ως άνθρωπος και η fun πλευρά της, είναι κάτι που εύκολα μπορεί να παρατηρήσει κανείς στο στιλ της ή ακόμα καλύτερα, στα μαλλιά της.

3 συμβουλές που οι γυναίκες που προσπαθούν να μακρύνουν τα μαλλιά τους δεν ακούν αρκετά

Η κόρη της Μπέσσυς Αργυράκη αγαπάει να πειραματίζεται με το χρώμα των μαλλιών της, κάτι που έχει κάνει αρκετές φορές από τότε που την πρωτογνωρίσαμε τηλεοπτικά. Ωστόσο, αυτή τη φορά, η συνεργάτιδα της Ναταλίας Γερμανού φαίνεται πως βρήκε το χρώμα που της ταιριάζει απόλυτα.

Συγκεκριμένα, η Εβελίνα Νικόλιζα απαρνήθηκε το ξανθό χρώμα στα μαλλιά της κι αποφάσισε να γίνει ginger. Πιο αναλυτικά, η ίδια επέλεξε να υιοθετήσει την πιο γλυκιά, χάλκινη απόχρωση, η οποία για την εποχή του φθινοπώρου φαντάζει πραγματικά ονειρική. Η Εβελίνα Νικόλιζα δημοσίευσε μία φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram με το νέο της χρώμα μαλλιών ενώ όπως ήταν λογικό, οι followers της ξετρελάθηκαν.

Μάλιστα, αξίζει να σημειώσουμε πως τα χάλκινα χρώματα ταιριάζουν απίστευτα πολύ στην επιδερμίδα της καθώς η ίδια έχει στο πρόσωπό της φακίδες αλλά και ανοιχτόχρωμα, καστανά μάτια.

Δες το νέο hair look της

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ