Follow us

Summer Bodycare | Το ενυδατικό προϊόν σώματος που δεν πρέπει να λείπει από το καλοκαιρινό νεσεσέρ σου

Η ενυδατική κρέμα της σειράς δερμοκαλλυντικών lipoSOMAE θα ανακουφίσει το ταλαιπωρημένο από τον ήλιο και τη ζέστη δέρμα σου.

skin iStock

Όσο κι αν αγαπάμε το καλοκαίρι, είναι αλήθεια ότι το δέρμα μας ταλαιπωρείται αρκετά. Ο δυνατός ήλιος και η βλαβερή ακτινοβολία, το αλάτι, το χλώριο, ο αέρας, ακόμα και η άμμος, μπορούν να το ταλαιπωρήσουν, ενώ η αφόρητη μερικές φορές ζέστη αφαιρεί όλη την απαραίτητη υγρασία που τόσο έχει ανάγκη, ιδίως αυτή την εποχή. Η μείωση των φυσικών ελαίων του δέρματος έχει επίσης ως αποτέλεσμα την ξηρότητα και την αφυδάτωση της επιδερμίδας, ενώ η εφίδρωση και τα κλιματιστικά μόνο περισσότερο καλό δεν κάνουν, αφού την καταπονούν εξίσου.

Summer Bodycare | Το ενυδατικό προϊόν σώματος που δεν πρέπει να λείπει από το καλοκαιρινό νεσεσέρ σου

Δικαίως οι δερματολόγοι κάνουν λόγο για "δερματική φθορά" τη θερινή σεζόν , γεγονός που απαιτεί φυσικά στοχευμένη και εντατική περιποίηση και ενυδάτωση σε ολόκληρο το σώμα. Σκέψου πόση ανακούφιση θα του χαρίσεις εάν, κάθε μέρα μετά την παραλία, απλώνεις μια σούπερ ενυδατική κρέμα στα άκρα, στην πλάτη και στο στέρνο, περιοχές δηλαδή που εκτίθενται περισσότερο στον ήλιο και επηρεάζονται ιδιαίτερα.

Η εύλογη απορία που μπορεί να σου γεννάται ωστόσο είναι ποια κρέμα να επιλέξεις και ποια συστατικά πρέπει να περιέχει για να χαρίσεις αυτή την έξτρα ενυδάτωση στο δέρμα σου.

Εμείς ανακαλύψαμε και σου προτείνουμε τη FIREDERM® της σειράς δερμοκαλλυντικών lipoSOMAE, μια ανάλαφρη και λεπτόρρευστη κρέμα με Aloe Vera, ένα ενεργό συστατικό με ενυδατικές ιδιότητες, που καταπραΰνει την ταλαιπωρημένη από τον ήλιο επιδερμίδα και αφήνει μια αίσθηση δροσιάς και ανακούφισης που διαρκεί. Είναι επίσης εμπλουτισμένη με Αλλαντοΐνη και Πανθενόλη, συστατικά που ενυδατώνουν σε βάθος, βελτιώνουν την όψη της επιδερμίδας και επιταχύνουν την αποκατάστασή της.

liposomae

Γιατί να την προτιμήσεις;

Έχε υπόψη σου ότι, αυτό το προϊόν είναι ακόμα πιο αποτελεσματικό σε σχέση με τα υπόλοιπα της αγοράς λόγω της λιποσωμιακής τεχνολογίας σύμφωνα με την οποία έχει σχεδιαστεί. Τα λιποσώματα μπορούν να ενισχύσουν την αποτελεσματικότητα και την βιοδιαθεσιμότητα των ενεργών συστατικών της ενυδατικής κρέμας, καθώς διευκολύνουν τη μεταφορά τους στα κατώτερα στρώματα της επιδερμίδας, παρέχοντας άμεση απορρόφηση. Επιπλέον, μειώνουν την δια-επιδερμική απώλεια νερού, διατηρώντας την επιδερμίδα ενυδατωμένη.

Τρόπος χρήσης:

Άπλωσε επαρκή ποσότητα στο σώμα σου αμέσως μετά την έκθεση στον ήλιο και μετά το ντους, σε στεγνή επιδερμίδα. Επανάλαβε καθημερινά και όποτε νιώθεις ότι το χρειάζεσαι.

Μάθε περισσότερα για τη σειρά δερμοκαλλυντικών lipoSOMAE εδώ.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ