Follow us

Μάρα Ζαχαρέα | Τέλος τα καρέ μαλλιά για τη δημοσιογράφο

Η μεγάλη απόφαση που πήρε.

MissBloom TEAM
Μάρα Ζαχαρέα NDP

Αν έπρεπε να κάνουμε μια λίστα με τις Ελληνίδες celebrities που αγαπούν την σταθερότητα αναφορικά με τα μαλλιά και το hair look τους, η Μάρα Ζαχαρέα θα κατείχε επάξια μία από τις πρώτες θέσεις. Όλα αυτά τα χρόνια της τηλεοπτικής της καριέρας, είναι ελάχιστες και σχεδόν πάντα ανεπαίσθητες οι αλλαγές που τολμά στα μαλλιά της, με τη δημοσιογράφο να κάνει πολύ σπάνια κάποιο μικρό touch up στο χρώμα ή το μήκος τους.

Ωστόσο, μιλάμε για τα απολύτως απαραίτητα, καθώς είτε ενισχύει τις ξανθές της ανταύγειες προκειμένου να "φωτίσει" το αποτέλεσμα είτε απλώς "καθαρίζει" τα μαλλιά της από την ψαλίδα και τις ταλαιπωρημένες άκρες.

Έτσι, η anchorwoman του Star είχε ταυτιστεί στο μυαλό μας με σκούρο ξανθό καρέ και αφέλειες:

Μάρα Ζαχαρέα | Τέλος τα καρέ μαλλιά για τη δημοσιογράφο
Μάρα Ζαχαρέα
Μάρα Ζαχαρέα
Μάρα Ζαχαρέα

Εδώ και μερικούς μήνες ωστόσο τα έχει μακρύνει αρκετά, είτε με φυσικό τρόπο - μένοντας μακριά από το ψαλίδι του κομμωτή της και φροντίζοντας να είναι πολύ επιμελής με τη hair care ρουτίνα και ενυδάτωση των μαλλιών της, είτε με τη χρήση ποστίς-extensions.

Όπως και να έχει, το αποτέλεσμα της πηγαίνει πολύ και είναι ένα κολακευτικό μεσαίο μήκος που εξυπηρετεί μια γυναίκα που θέλει να πειραματίζεται δοκιμάζοντας πολλά χτενίσματα. Μάλιστα, αποτελεί και το πιο μακρύ που είχε ποτέ.

Αν και η παρουσιάστρια προτιμά να τα αφήνει απλώς ελεύθερα σε ίσιο συνήθως χτένισμα, αν σκέφτεσαι να υιοθετήσεις και εσύ μεσαίου μήκους μαλλιά, σίγουρα θα μπορείς να δοκιμάσεις και αρκετά updos.

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr