Follow us

Πώς θα ντυθείς κομψά σε κάθε καλοκαιρινή περίσταση

Η Έλλη Τσιτσιπά προτείνει τα αγαπημένα της looks για κάθε καλοκαιρινή περίσταση.

Έλλη Τσιτσιπά Βασίλης Μαντάς

Καλοκαίρι σημαίνει ραστώνη δίπλα στο κύμα, βόλτες στην ακροθαλασσιά,, καράβια που σε μεταφέρουν σε νησιά που θα γίνουν ο τόπος των διακοπών σου. Καλοκαίρι σημαίνει επίσης υψηλή θερμοκρασία, καλέσματα σε επίσημα events και βόλτες στην πόλη. Συνδυάζοντας όλα τα παραπάνω και ως γυναίκες που αγαπούν τον κόσμο της μόδας, καταλαβαίνουμε πόσο σημαντικό είναι να δημιουργήσουμε μία καλά ενημερωμένη γκαρνταρόμπα με ρούχα και κοσμήματα που θα μας βοηθήσουν να ανταποκριθούμε στιλιστικά σε όλα τα παραπάνω.

Πολύτιμος σύμμαχος σε αυτό το καλοκαιρινό fashion ταξίδι είναι τα ελληνικά brands που για ακόμα ένα καλοκαίρι έχουν θέσει ως στόχο να μας βοηθήσουν να δημιουργήσουμε την πολυπόθητη capsule γκαρνταρόμπα με ρούχα που ταιριάζουν στο στιλ, την αισθητική μας, αλλά και το lifestyle μας. Brands όπως η Helmi που μέσα στον χρόνο έχει αποδείξει πόσο αγαπά τη γυναίκα, αφού κάθε νέα της συλλογή χαρακτηρίζεται από άριστη ποιότητα και υψηλή αισθητική, δύο παράγοντες που μόνο στιλιστική εξέλιξη μπορούν να μας προσφέρουν.

Εκτός από τα ρούχα που θα προσθέσεις στη συλλογή σου όμως, πρέπει επίσης να στρέψεις την προσοχή σου στα κοσμήματα. Σκουλαρίκια και βραχιόλια, κολιέ και μενταγιόν, δαχτυλίδια και περιδέραια που έχουν την υπογραφή της AL’ORO πρόκειται να αναδείξουν με τον πιο μοναδικό τρόπο την κομψότητα και τη φινέτσα που έχεις μέσα σου. Για περισσότερα από 40 χρόνια, η ελληνική εταιρεία κοσμημάτων AL’ORO, που έχει ισχυρή παρουσία τόσο εντός όσο και εκτός ελληνικών συνόρων, κατασκευάζει κοσμήματα που αναβαθμίζουν κάθε σύνολό μας, formal ή casual chic. Τα κοσμήματά της γίνονται μέρος του στιλ μας, αναπόσπαστο κομμάτι της συλλογής μας, αλλά και μέρος των αναμνήσεών μας.

Επόμενο βήμα για να δημιουργήσουμε τη γκαρνταρόμπα των ονείρων μας για το φετινό καλοκαίρι είναι η απαραίτητη στιλιστική έμπνευση. Πώς θα δημιουργήσουμε τα πιο κομψά σύνολα για κάθε event; Σε ποια ρούχα και κοσμήματα αξίζει να στρέψουμε την προσοχή μας. Η Έλλη Τσιτσιπά φωτογραφήθηκε για το Missbloom, προτείνοντας μας τα τέσσερα αγαπημένα της outfits για το φετινό καλοκαίρι.

Κομψή σε κάθε επίσημο καλοκαιρινό event

Εάν έχουν ήδη φτάσει στα χέρια σου προσκλητήρια για γάμους και βαφτίσεις ή άλλα επίσημα events, και αναρωτιέσαι πως θα δημιουργήσεις μία κομψή εμφάνιση, η Έλλη Τσιτσιπά προτείνει να επιλέξεις ένα αέρινο maxi φόρεμα. Η ίδια επέλεξε ένα μακρύ αέρινο φόρεμα σε εντυπωσιακό μοτίβο με μπλε αποχρώσεις από τη limited edition συλλογή Zoe Black της Helmi. Είναι κομψό και άκρως θηλυκό, ενώ μπορείς να το φορέσεις τόσο με flat όσο και με ψηλοτάκουνα παπούτσια αναλόγως με την περίσταση.

Πώς θα ντυθείς κομψά σε κάθε καλοκαιρινή περίσταση

Τίποτα δεν πρόκειται να σε κάνει να λάμψεις περισσότερο από το να φοράς τα αγαπημένα σου κοσμήματα. Ακριβώς αυτή τη στιλιστική συμβουλή ακολούθησε η Έλλη Τσιτσιπά, η οποία αναβάθμισε το look της, φορώντας κοσμήματα από την ελληνική εταιρεία AL’ORO. Πιο συγκεκριμένα, έκανε upgrade στο σύνολό της με ένα σετ κοσμημάτων σε λευκόχρυσο με ζιργκόν, το οποίο αποτελείται από μακριά σκουλαρίκια, κολιέ, βραχιόλια και δαχτυλίδια. Εάν θέλεις να προσθέσεις στη συλλογή σου κοσμήματα που θα φοράς για πάντα, αυτό το σετ της AL’ORO είναι ιδανική επιλογή.

Έλλη Τσιτσιπά

Πώς θα δημιουργήσεις το πιο κομψό total white σύνολο του καλοκαιριού

Το λευκό είναι συνώνυμο του θερινού στιλ και όχι άδικα. Φωτεινό και κομψό, δροσερό και πολύ chic, ταιριάζει σε κάθε γυναίκα, όποιο κι αν είναι το στιλ της. Πώς θα δημιουργήσεις όμως το τέλειο λευκό μονοχρωματικό σύνολο; Η Έλλη Τσιτσιπά εμπιστεύτηκε ξανά τη limited edition συλλογή Zoe Black από την Helmi συνδύαζοντας ένα λευκό bikini top με ψηλόμεση παντελόνα από λευκή δαντέλα και λευκό chiffon κιμονό. Το σύνολό της αποπνέει coolness και σύγχρονο sexiness. Την ίδια παντελόνα φυσικά μπορείς να τη φορέσεις και στην πόλη με λινά πουκάμισα ή tank tops για casual chic εμφανίσεις, αλλά και με bodysuits ή crop tops για βραδινές εξόδους.

Έλλη Τσιτσιπά

Τα κοσμήματα είναι απαραίτητη προσθήκη για να θεωρηθεί ένα σύνολο ολοκληρωμένο και αυτό είναι κάτι που γνωρίζει η Έλλη Τσιτσιπά. Η χορεύτρια ολοκλήρωσε το λευκό μονοχρωματικό σύνολό της με κοσμήματα της εταρείας AL’ORO. Πιο συγκεκριμένα, επέλεξε ένα ζευγάρι χρυσούς κρίκους και έκανε layrering με χρυσές αλυδίσες. Στα χέρια της φόρεσε χρυσά δαχτυλίδια και βραχιόλια, ασορτί με τις αλυσίδες του λαιμού, που χάριζαν λάμψη στην κίνησή της.

Έλλη Τσιτσιπά

Η στιλιστική συμβουλή που ακολουθούν οι fashion experts

Τα τελευταία χρόνια, τα twin sets χαίρουν μεγάλης αναγνώρισεις στον κόσμο της μόδας και όχι άδικα. Τα σετ ρούχων σε βοηθούν να ντυθείς κομψά χωρίς να σκεφτείς ιδιαιτέρως το styling, ενώ μπορείς να τα φορέσεις από το πρωί έως το βράδυ και να είσαι πολύ προσεγμένα ντυμένη. Η Έλλη Τσιτσιπά δημιούργησε το απόλυτα καλοκαιρινό σύνολο με το twin set από τη νέα συλλογή της Helmi, που αποτελείται από καφέ broderie τοπ και ασορτί φούστα. Σύγχρονο, θηλυκό και άκρως θηλυκό, πρόκειται να ευχαριστηθείς να το φοράς τόσο στην πόλη όσο και το νησί.

Extra Tip: Τα twin sets είναι αρκετά βολικά, επειδή μπορείς να τα φορέσεις είτε ως σετ είτε ξεχωριστά. Όσον αφορά στο συγκεκριμένο Helmi σετ, προτείνουμε να συνδυάσεις τη φούστα με το μαγιό στο νησί ή με ένα t-shirt στην πόλη και το τοπ με μία λινή μπεζ βερμούδα ή ψηλόμεση αέρινη παντελόνα.

Έλλη Τσιτσιπά

Το σύνολό σου πρόκειται να γίνει ακόμα ομορφότερο, προσθέτοντας τα απαραίτητα κοσμήματα από την AL’ORO, τα οποία μάλιστα έχουν μία πολύ ιδιαίτερη ιστορία να διηγηθούν. Πρόκειται για ένα κολιέ που θα αναδείξει τον λαιμό σου, ένα ζευγάρι χρυσά σκουλαρίκια κρίκοι, δαχτυλίδια που θα λάμπουν μαζί με την κίνηση των χεριών σου, όλα τους σε μία retro, αλλά ταυτόχρονα πολύ σύγχρονη αισθητική. Η AL’ORO άλλωστε αποδεικνύει πως η κομψότητα είναι μία διαχρονική αξία που χαρακτηρίζει τα κοσμήματα της, στα 40 χρόνια παρουσίας της τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό. Τα συγκεκριμένα κοσμήματα που επέλεξε μάλιστα η Έλλη Τσιτσιπά είναι ένα από τα διασημότερα και πιο ξεχωριστά σχέδια της AL’ORO, τα οποία κάνουν come back και έχουν ως στόχο να μας υπενθυμίζουν κάτι σημαντικό. Τα κοσμήματα είναι ο καλύτερος τρόπος για να ομορφύνεις ένα σύνολο, για να εκφράσεις και να εξελίξεις το προσωπικό στιλ σου. Σου προτείνουμε λοιπόν να ακολουθήσεις τη συμβουλή μόδας των fashion experts και να εμπλουτίσεις τη συλλογή σου με κοσμήματα, από τη μεγάλη ποικιλία που θα βρεις στις συλλογές της AL’ORO, τα οποία θα φοράς για πάντα και θα γίνουν μέρος των αναμνήσεών σου.

helmi pre

Το go-to φόρεμα του καλοκαιριού

Η λίστα της καλοκαιρινής shopping list ολοκληρώνεται με το go to φόρεμα της σεζόν. Πρόκειται για εκείνο το φόρεμα που θα φοράς κάθε φορά που βιάζεσαι και θέλεις να δημιουργήσεις μία κομψή εμφάνιση χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια. Εκείνο το φόρεμα που σου φτιάχνει τη διάθεση και είναι ιδανικό τόσο για την πόλη όσο και το νησί. Εκείνο το φόρεμα που σε ρωτούν όλοι από που πήρες. Το αγαπημένο go-to φόρεμα της Έλλης Τσιτσιπά για το φετινό καλοκαίρι είναι αυτό το μακρύ φόρεσε σε λευκό και πορτοκαλί χρώμα από τη συλλογή Zoe Black της Helmi.

helmi pre
helmi pre

Εάν ανυπομονείς για το πολυπόθητο μαύρισμα του καλοκαιριού, σκέψου πόσο εντυπωσιακή θα δείχνει η επιδερμίδα σου εάν τη "στολίσεις" με τα απαραίτητα χρυσά κοσμήματα. Ένα κολιέ, μερικά βραχιόλια και δαχτυλία όπως αυτά που επέλεξε η Έλλη Τσιτσιπά από την AL’ORO θα σε κάνουν να λάμψεις ακόμα περισσότερο.

aloro

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ