Follow us

Mini μαύρο φόρεμα με cut-outs και over the knee μπότες | Η εμφάνιση της Βίκυς Καγιά στο kick off party του Madwalk

Η Βίκυ Καγιά υιοθέτησε μία από τις τάσεις της σεζόν.

MissBloom TEAM
Βίκυ Καγιά NDP Photo Agency

Για 14 συνεχόμενη χρονιά, το Madwalk συνεχίζει να συνδυάζει τη μουσική με τη μόδα με ένα event, για το οποίο ανυπομονούν οι λάτρεις των δύο τεχνών. Το event πρόκειται να πραγματοποιηθεί στις 2 Δεκεμβρίου στο Κλειστό Γήπεδο Παλαιού Φαλήρου, Tae Kwon Do και παρουσιάστρια της βραδιάς πρόκειται να είναι η Βίκυ Καγιά.

Το βράδυ της Τετάρτης, 23 Οκτωβρίου πραγματοποιήθηκε μάλιστα το kick off party του Madwalk σε γνωστό κατάστημα που βρίσκεται στο κέντρο της Αθήνας, στο οποίο φυσικά έδωσε το παρών η Βίκυ Καγιά. Για την εν λόγω τόσο ξεχωριστή περίσταση, το μοντέλο και παρουσιάστρια εμπιστεύτηκε τη διαχρονική κομψότητα του μαύρου φορέματος. Πιο συγκεκριμένα, επέλεξε ένα mini μαύρο φόρεμα με κοψίματα στην περιοχή του στήθους, το οποίο συνδύασε με μαύρες δερμάτινες over the knee μπότες.

Η σημαντική συμβουλή μόδας που αξίζει να κρατήσεις από την εν λόγω εμφάνιση της Βίκυς Καγιά είναι πως το μικρό μαύρο φόρεμα θα είναι για πάντα η πιο stylish επιλογή που μπορείς να κάνεις για μία βραδινή εμφάνιση. Το μοντέλο και παρουσιάστρια μάλιστα υιοθέτησε και μία από τις μεγαλύτερες τάσεις της μόδας στις μπότες για την τρέχουσα σεζόν. Ο λόγος για τις over the knee μπότες. Τις είδαμε στις συλλογές των οίκων Fendi, Gucci, Bally και Chloé σε συνδυασμό με mini φούστες, τζιν παντελόνια και catsuits.

Styling Tip: Όσον αφορά στο styling, οι over the knee μπότες ταιριάζουν κυρίως με φορέματα και φούστες σε mini ή midi μήκος, αλλά και με παντελόνια, υφασμάτινα ή denim. Για τις πιο τολμηρές fashion lovers, οι μπότες που φτάνουν επάνω από το γόνατο μπορούν να λειτουργήσουν και ως παντελόνι, ειδικά εάν τις φορέσεις με oversized πουλόβερ, γιλέκα, πουκάμισα ή blazer dresses.

Η εμφάνιση της Βίκυς Καγιά

Mini μαύρο φόρεμα με cut-outs και over the knee μπότες | Η εμφάνιση της Βίκυς Καγιά στο kick off party του Madwalk
Βίκυ Καγιά

Διαβάστε Επίσης

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr