Follow us

Αυτά είναι τα μπορντό μποτάκια από τη Stradivarius που έχουν δει εκατομμύρια fashionistas στο TikTok

Τα μπορντό μποτάκια από τη Stradivarius που έχουν γίνει ανάρπαστα.

stradivarius Instagram @stradivarius

Από τον οίκο Gucci έως τον Saint Laurent και τους οίκους Bottega Veneta και Ludovic de Saint Sernin, το μπορντό αναδείχθηκε ως η πιο διάσημη τάση της μόδας για τη σεζόν Φθινόπωρο/Χειμώνας 2024-2025. Πρόκειται για μία απόχρωση που ταιριάζει σε κάθε τόνο επιδερμίδας, αποπνέει μία κομψότητα και φινέτσα, ενώ μπορείς να το προσθέσεις στο στιλ σου με διάφορους τρόπους. Ακολουθώντας το παράδειγμα των fashionistas του TikTok, χρειάζεται σίγουρα να επενδύσεις σε ένα ζευγάρι μπορντό μποτάκια.

Πιο συγκεκριμένα, οι fashionistas του TikTok έκαναν τη δική τους έρευνα στις νέες συλλογές των brands και ξεχώρισαν ένα ζευγάρι μπορντό μποτάκια με τετράγωνο τακούνι από τη συλλογή της Stradivarius, που είναι ιδανική επιλογή για την περίοδο του φθινοπώρου και του χειμώνα. Το συγκεκριμένο βίντεο που είδαμε και εμείς μάλιστα έχει περισσότερα από δύο εκατομμύρια προβολές, αποδεικνύοντας πόσο έχει ενθουσιάσει η εν λόγω απόχρωση τις fashion lovers.

Διαβάστε Επίσης

Γιατί αξίζει να τα προσθέσεις στη συλλογή σου; Ο προφανής λόγος είναι για να υιοθετήσεις τη χρωματική τάση της νέας σεζόν. Ωστόσο, αυτός δεν είναι ο μοναδικός λόγος. Ένα ζευγάρι μπορντό μποτάκια όπως αυτά από τη νέα συλλογή της Stradivarius πρόκειται να φέρουν αέρα ανανέωσης στα outfits που θα δημιουργήσεις τους επόμενους μήνες.

Μπορείς να τα συνδυάσεις τόσο με φούστες και φορέματα όσο και με κοστούμια, παντελόνια και τζιν για day to night εμφανίσεις. Επίσης, το μπορντό συνδυάζεται εύκολα με πολλές αποχρώσεις, τόσο basic όσο και πιο ιδιαίτερες, συνεπώς δεν θα σε απασχολήσει το styling. Σε περίπτωση που αναζητούσες ένα ζευγάρι μποτάκια με τακούνι που θα φοράς όλη την ημέρα χωρίς να νιώθεις άβολα, το τετράγωνο τακούνι είναι ιδανική επιλογή, αφού χαρίζει σταθερότητα στο περπάτημα.

Δες εδώ το βίντεο

Get the item

Μποτάκια με τακούνι Stradivarius
Μποτάκια με τακούνι Stradivarius

Θα τα βρεις εδώ.

Διαβάστε Επίσης

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr