Follow us

"Jane Birkinifying" | Το νέο viral trend του TikTok που αφορά τις τσάντες και θα αναδείξει την πιο playful πλευρά σου

Η νέα τάση του TikTok απευθύνεται σε εσένα που έχεις τη διάθεση να πειραματιστείς με το στιλ σου;

Jane Birkinifying Splash News / Ideal Image

Πόσο εύκολο είναι να είσαι πάντα ενημερωμένος για τις νέες τάσεις που κυκλοφορούν στο TikTok; Ακόμα κι αν είσαι χρήστης της εφαρμογής, ακόμα κι αν περνάς κάποιο χρόνο, παρακολουθώντας βίντεο, συχνά είναι δύσκολο να ενημερωθείς πλήρως για όλες τις νέες τάσεις που προτείνουν οι fashionistas, και όχι μόνο. Η νέα μας fashion ανακάλυψη είναι η τάση του "Jane Birkinifying" και αφορά τις τσάντες μας. Τι μπορεί να σημαίνει αυτό; Θα σου εξηγήσω αμέσως.

"Jane Birkinifying" your bags

Ρίχνοντας μία ματιά στα looks που δημιουργούν αρκετές celebrities, αλλά και fashion influeners, παρατηρήσαμε πως αγαπούν να κρατούν τσάντες, οι οποίες είναι διακοσμημένες με διάφορα charms και μπρελόκ. Η τάση "Jane Birkinifying" αναφέρεται λοιπόν στην προσθήκη των εν λόγω αξεσουάρ στις τσάντες μας, ως διακοσμητικά. Κάπως έτσι οι τσάντες, που είναι ένα πολύ προσωπικό αξεσουάρ, γίνονται ακόμα πιο εξατομικευμένες.

Η εν λόγω τάση εμπνέεται από το iconic στιλ της ηθοποιού και τραγουδίστριας Jane Birkin, από την οποία εμπνεύστηκε ο οίκος Hermes την ομώνυμη τσάντα του που έχει γράψει ιστορία στον κόσμο της μόδας. Η Jane Birkin ήταν ιδιαιτέρως γνωστή για την αγάπη της στις τσάντες. Κρατούσε συχνά μικρά καλάθια, ενώ λάτρευε να γεμίζει τις Hermes τσάντες της με charms.

Ακριβώς για αυτόν τον λόγο, η νέα τάση "Jane Birkinifying" έχει πάρει το όνομά της και πρωταγωνίστησε στις street style εμφανίσεις των fashionistas. Οι αναζητήσεις στη Google με το όνομά και το στιλ της Jane Birkin έχουν αυξηθεί επίσης κατά 150% τους τελευταίους μήνες. Κάτι παρόμοιο είδαμε και στις συλλογές του οίκου Miu Miu που παρουσίασε τσάντες, οι οποίες είχαν επάνω τους άλλες μικρότερες τσάντες και ήταν γεμάτες από αντικείμενα.

Πώς θα υιοθετήσεις το trend;

Φυσικά, οι περισσότεροι από εμάς δεν έχουν τη δυνατότητα να προσθέσουν στη συλλογή τους μία Birkin τσάντα του οίκου Hermes, ωστόσο αυτό δεν μπορεί να μας εμποδίσει από το να υιοθετήσουμε το trend. Πώς; Αρκεί να προσθέσεις στη τσάντα που κρατάς στο γραφείο, το πανεπιστήμιο ή στις χαλαρές βόλτες στην πόλη κάποια έξτρα αξεσουάρ. Να δέσεις ένα μαντήλι στο χερούλι, να προσθέσεις το αγαπημένο σου κλάμερ, αλλά και κάποια charms όπως μικρά πορτοφολάκια και μπρελόκ. Γενικά, πρόκειται για ένα μαξιμαλιστικό trend στο οποίο δεν χωρούν "σωστά" και "λάθη", αφού η καθεμία απο εμάς μπορεί να δημιουργήσει τα δικά της combos, όσο too much κι αν θέλει.

Αξίζει να υιοθετήσεις αυτή την τάση;

Εάν έχεις υποδεχτεί τη νέα σεζόν με διάθεση ανανέωσης του στιλ σου και έχεις όρεξη να πειραματιστείς, μπορείς να της δώσεις μία ευκαιρία. Ξεκίνα σιγά, σιγά να διακοσμείς τις τσάντες σου με charms. Από την άλλη, εάν trends σαν αυτά σου φαίνονται κάπως περιττά ή πως σε κάποια χρόνια θα βλέπεις φωτογραφίες τους και θα αναρωτιέσαι τι σκεφτόμασταν όταν τα υιοθετούσαμε, θα σου υπενθυμίσουμε κάτι. Οι τάσεις που προτείνουν τόσο οι οίκοι μόδας όσο και το street style είναι απλές προτάσεις, που που μπορείς να απορρίψεις χωρίς ιδιαίτερη σκέψη εάν νιώθεις πως δεν ταιριάζουν στην αισθητική σου. Σίγουρα, θα υπάρξει κάποιο άλλο trend που θα νιώθεις πως σου αρέσει περισσότερο.

High street brands όπως η Stradivarius μάλιστα έχουν προσθέσει στις φθινοπωρινές συλλογές τους κάποια charms, που αξίζουν την προσοχή σου.

Το viral trend του TikTok

@bagista.uk Jane Birkin would be proud of this acessorised Birkin 😍 #hermes #birkin #hermesbirkin #birkinbag #charms #bagcharms #janebirkin ♬ som original - henrique

Get the Trend

Πορτοφόλι Stradivarius

Διπλή αλυσίδα με κούμπωμα Stradivarius

Μενταγιόν με αρκουδάκι και φιόγκο Stradivarius

Μπρελόκ με φιόγκο και μενταγιόν Stradivarius

Μπρελόκ μπαντάνα Stradivarius

Μπρελόκ με γιόγκο Stradivarius

Μπρελόκ με κλειδί και λουκέτο Stradivarius

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ