Follow us

10 κομψές εμφανίσεις της Daisy Jessica Edgar-Jones που εξηγούν γιατί είναι το νέο it-girl

Όλα όσα χρειάζεται να γνωρίζεις για το νέο αγαπημένο κορίτσι της μόδας.

Daisy Jessica Edgar-Jones Splash News / Ideal Images

Τη γνωρίσαμε το 2018, όταν πρωταγωνίστησε στην τηλεοπτική μεταφορά του μυθιστορήματος που υπογράφει η Σάλι Ρούνεϊ "Normal People". Τότε, είχε ερμηνεύσει τη Μαριάν και τη σχέση της με τον Κόνελ που υποδύθηκε ο Paul Mescal. Ο λόγος για την Daisy Jessica Edgar-Jones, που τους τελευταίους μήνες έχει αναδειχθεί ως το νέο it girl της μόδας, και αυτό δεν είναι καθόλου τυχαίο.

Από τότε έως σήμερα, η Daisy Jessica Edgar-Jones έχει εμφανιστεί στο κόκκινο χαλί με pull-sleeve φορέματα με λουλουδάτα μοτίβα, tweed κομμάτια του οίκου Chanel, slip φορέματα του Ralph Lauren, κορσέδες της Vivienne Westwood και mini φορέματα του οίκου Schiaparelli. Όλες αυτές οι εμφανίσεις της έχουν γίνει viral στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, χαρίζοντας της μάλιστα μία θέση στις best dressed.

Στιλίστριά της είναι η Dani Michelle, η οποία στη διάρκεια της καριέρας της έχει συνεργαστεί με A-listers όπως οι Rosie-Huntington Whiteley, Hailey Bieber, και Kendall Jenner. Εκείνη υπογράφει και τη στιλιστική εξέλιξη της Daisy Jessica Edgar-Jones. Οι δυο τους συνεργάζονται με luxury οίκους μόδας, όπως οι Gucci και Chloé.

Η Daisy Jessica Edgar-Jones επιλέγει συχνά να φορέσει δημιουργίες που υπογράφει η νέα καλλιτεχνική διευθύντρια του οίκου Chloé, Chemena Kamali, παρουσιάζοντας μας μία πολύ σύγχρονη εκδοχή του bohemian στιλ. Η ηθοποιός όμως έχει άμεση συνεργασία με τον οίκο Gucci. Η ίδια έχει δηλώσει σε συνέντευξή της πως μία από τις πιο αξιομνημόνευτες fashion στιγμές που έχει βιώσει είναι το Gucci look που φόρεσε στο after Oscar's party του Vanity Fair. "Ένιωσα υπέροχα φορώντας το. Αγαπώ τον οίκο Gucci, φοράω πολύ συχνά δημιουργίες του οίκου και λατρεύω τον Sabato de Sarno".

Σε πρόσφατη συνέντευξη της στο Harper's Bazaar, η Daisy Jessica Edgar-Jones αποκάλυψε πως με το πέρασμα του χρόνου γίνεται ολοένα και πιο σίγουρη για τις στιλιστικές επιλογές της και γνωρίζει καλύτερα τι θέλει να φορέσει και τι όχι. Συγκεκριμένα δήλωσε "Μου αρέσει πολύ να ντύνομαι, μου αρέσει η μόδα και να παίζω με το στιλ μου, και νομίζω ότι γίνομαι όλο και πιο σίγουρη να το εξελίσσω, αλλά να νιώθω ακόμα ο εαυτός μου”.

Ποιο είναι το δικό της style icon; Η ηθοποιός αποκάλυψε στην ίδια συνέντευξη πως θαυμάζει την Alexa Chung, την Dakota Johnson, την Kendall Jenner και τη Hailey Bieber.

Οι πιο κομψές εμφανίσεις της Daisy Jessica Edgar-Jones

10 κομψές εμφανίσεις της Daisy Jessica Edgar-Jones που εξηγούν γιατί είναι το νέο it-girl
Daisy Jessica Edgar-Jones
Daisy Jessica Edgar-Jones
Daisy Jessica Edgar-Jones
Daisy Jessica Edgar-Jones
Daisy Jessica Edgar-Jones
Daisy Jessica Edgar-Jones
Daisy Jessica Edgar-Jones
Daisy Jessica Edgar-Jones
Daisy Jessica Edgar-Jones

Διαβάστε Επίσης

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ